Ненужният Ернандес започна подготовка с Лудогорец (СНИМКИ)

Стойчо Стоев събра 16 играчи за първото занимание в Драгалевци

Ненужният Ернандес започна подготовка с Лудогорец (СНИМКИ)

Лудогорец проведе първа тренировка преди новия сезон 2014/2015 г. Точно в 17,30 ч. в понеделник на терена в столичния квартал "Драгалевци" Стойчо Стоев изведе 16 футболисти, които направиха различни упражнения и завършиха с двустранна игра. В тренировката се включиха две от новите попълнения - юношеските национали Преслав Петров и Александър Василев. 

Чуждестранните играчи на „орлите” ще се присъединяват към подготовката на етапи. За първата тренировка се появиха защитниците Моци и Витиня и бързоногите холандци Мисиджан и Луму. Ненужният Себастиан Ернандес също ще се готви с отбора, докато му се търси нов отбор.

Отсъстващите футболисти на Лудогорец ще пристигнат в България късно вечерта в понеделник и във вторник. Последни към тима ще се присъединят Роман Безяк и Теро Мантула, които получиха по-дълга почивка заради участието им в националните отбори на Словения и Финландия след края на миналия сезон.

В понеделник и вторник футболистите на Лудогорец ще минават и на функционални изследвания. Тимът заминава за първия подготвителен лагер в Смолян в сряда. В планинския град шампионите ще се готвят една седмица. В Смолян Стойчо Стоев е планирал една контрола.

Групата на Лудогорец за първата тренировка:

Вратари: Владислав Стоянов, Иван Чворович, Георги Аргилашки

Защитници: Александър Александров, Козмин Моци, Витиня, Йордан Минев, Георги Терзиев,

Халфове и нападатели: Светослав Дяков, Христо Златински, Михаил Александров, Върджил Мисиджан, Йерун Луму, Себастиан Ернандес

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки