Ангел Петричев: Няма как да атакуваме Шампионска лига, ако си разбием отбора (ВИДЕО)

Започва ремонт на "Лудогорец Арена", но отново "Васил Левски" ще приеме отбора при влизане в групите на евротурнирите

Ангел Петричев: Няма как да атакуваме Шампионска лига, ако си разбием отбора (ВИДЕО)
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че отборът няма как да изпълни целта за влизане в групите на Шампионска лига, ако разпродаде най-добрите си играчи и се раздели с треньора. Затова българският шампион гласува пълно доверие на наставника Стойчо Стоев и неговите футболисти, а продажба на играчи ще има само при много добра оферта.

„На първо място си даваме сметка, че няма как да атакуваме Шампионска лига, ако си разбием отбора. Бихме продали само ако офертата е добра, но не само за клуба, но и за играча. Всички сме щастливи, че с този отбор почваме подготовката, защото те имат потенциала да преследват поставените цели. Няма да продаваме на всяка цена. По отношение на бюджета, имаме достатъчен за нашите цели”, заяви Петричев пред репортер на Novsport.com на пресконференция.

Той разкри, че в началото на юли ще бъдат готови новите екипи на отбора за сезон 2014/15.

Разградчани ще направят голям ремонт на своя стадион „Лудогорец Арена”, но Петричев призна, че този сезон няма вариант съоръжението да приеме мачове от групите на евротурнирите и затова националния стадион „Васил Левски” остава единствен вариант.
 



„Предстоят сериозни дейности на „Лудогорец Арена”. Поетапно ще се изгражда, за да играем на него и по време на ремонта. В един момент целта е там да играем мачове на най-високо ниво. Сега предстои строежът на южната трибуна и се надяваме до края на годината да е готова. След това следва по-мащабна дейност. България ще има едно футболно бижу накрая.  Предварителните кръгове ще играем в Разград, плейоф ще играем на „Васил Левски”, което има и много добри страни. Два пъти успяхме да го напълним, това беше най-големият успех. Радващото е, че спечелихме доверието на хората. Дай Боже, ако спечелим в групите, „Васил Левски” да се вижда пълен. Да си пожелаем късмет, защото хората жадуват да гледат хубав футбол. Лудогорец ще си запази стила”, обеща директорът.

Ако Лудогорец влезе в Шампионска лига, ще трябва да участва и в младежката лига на турнира, която дублира участниците при мъжките отбори.
 



„Даваме ми сметка за това, че в Шампионска лига ще трябва да пратим и младежката формация, ако влезем. Георги Дерменджиев ще е треньор. Вече имаме и много опитни момчета, които може и да се наложи да помагат срещу връстниците си от европейските грандове”, разкри Петричев.

Той призова да се спрат спекулациите за раздяла с треньора Стойчо Стоев.
 



„Винаги съм го казвал - когато един човек почне в Лудогорец, целта е той  да работи дългосрочно. Ако не се даде време няма как един специалист да разгърне потенциала си. Най-вероятно е имало много отбори на опашката за Стоев, защото той направи визитка. Самият факт, че постигнахме екипност ни донесе тези успехи. Няма да изневеряваме на тази философия. Радвам се, че работим заедно със Стойчо. Нека известно време не се коментира това, защото е безпочвено”.
Лудогорец привлече национал на Швеция

Трети нов в Разград това лято

Лудогорец представи носител на Купата с Левски

Михаило Шекеровски влезе в щаба на Дерменджиев

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки