Сензациите в пресата: Левски договори бек от чужбина

Меси от Славия отива в Германия

Сензациите в пресата: Левски договори бек от чужбина

Сензациите в пресата днес, 19 юни 2014 година

Тема Спорт: Левски договори бек от чужбина

Левски е много близо go привличането на ляв краен бранител. Твърде вероятно е трансферът да стане в след­ващите дни. От „Герена" ревниво пазят в тайна име­то на футболиста. Обявяват само, че чакат чужденец. Въ­зможно е той да е сънарод­ник на новия, треньор Пепе Мурсия.

На този етап Левски има само един играч на тази пози­ция и това е юношата Мики Орачев. През лятната пауза тимът се раздели с Орлин Старокин и Рикардо Нунеш, а преговорите с Веселин Ми­нев се провалиха, защото ве­теранът предпочете да си остане в Ботев Пловдив. Ми­хаил Венков пък не бе пуснат от Черно море.

На практика Левски вече си е стиснал ръката с набеля­зания футболист, който трябва да пристигне в близките дни. Ако издържи медицинските тестове, то той направо ще подпише договор със сините, без да минава пробен период.

Разтрогналият със Славия Галин Иванов е все по-близо до подпис с Левски. Сините имат нужда от подсилване на десния фланг на атаката, след като освободиха Кристовао Рамос и Ларсен Type. Иванов, който е юноша на си­ните, не е получил добро предложение от чужбина и може да заиграе на „Герена". Той има един официален мач за Левски - в последния кръг от сезон 2005/06. футболи­стът е роден на 15 април 1988 година.

Кипърският Неа Саламина пък прави всичко възможно да задържи плеймейкъра Дие­го Леон. Местните медии разпространиха информация, че той е в плановете за се­лекция на Пепе Мурсия и дори води преговори. Заради това от Неа Саламина са предло­жили нов договор на 30-го-дишния испански офанзивен халф.



24 часа: Меси от Славия отива в Германия


Защитникът Радослав Димитров-Меси вече не е футболист на „Славия". Договорът на десния бек бе разтрогнат по взаимно съгласие. Бранителят най-вероятно ще си проб­ва късмета във Втора бундеслига, след като е отхвърлил оферти от Азербайджан и Кипър, както и БГ грандове.

На „Овча купел" може да дойде и нападателят на „Лудогорец" Мишел Платини. Бразилецът, който се познава с треньора Милен Радуканов от престоя си в ЦСКА, е твърда резерва при шампионите. В „Славия" ча­кат да дойде в близките дни и холандски вратар.

Германският специа­лист по физическа подго­товка Гуидо Баур ще ока­же методическа помощ на „Славия" в следващи­те три дни, съобщиха от клуба. Той е познат у нас от престоя си в „Литекс", а сега ще има краткосро­чен ангажимент и с „бе­лите".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки