Валери Божинов: Искам Гаджев да се върне, ще ми е полезен

„Домовчийски е талант като мен, ще се сработим добре”, каза нападателят на „сините”

Валери Божинов: Искам Гаджев да се върне, ще ми е полезен

Футболистът на Левски Валери Божинов подкрепи бившия си съотборник Владимир Гаджев, като каза, че не трябва да се притеснява, ако не си намери отбор в Европа. Нападателят на „сините” увери, че Гаджев е винаги добре дошъл на „Герена”, където е неговият дом,  и добави, че иска да се върне, защото ще му бъде на 1000% полезен.

 

„Просто понякога отборите не отговарят на изискванията, които имат футболистите. Искам да се върне. Такъв халф като него няма в цялото българско първенство”, каза още Божинов пред „Дарик” радио.

 

„Работим добре по методите на г-н Мурсия. Смятам, че по този начин не е работено в български клуб до този момент. Правим всичко с топка, а заниманията са много интензивни и натоварващи. Въпреки, че правим всичко с топка, натоварванията са такива, че подобряваме нашата бързина, издържливост и сила”, добави бившият играч на Ювентус и Манчестър Сити.

 

„Валери Домовчийски е много талантлив футболист. Той е талант като мен, просто му е необходима игрова практика. Убеден съм, че е показал на Георги Иванов в Черно море, че заслужава да бъде в Левски. Валери е много интелигентен футболист, който знае да даде паса в точния момент. И двамата имаме нужда от една добра подготовка, за да сме силни през новия сезон”, допълни Валери Божинов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки