Вутов: Европейските отбори изнемогват

На всички беше ясно, че Касияс не е във форма, каза бившият вратар

Вутов: Европейските отбори изнемогват

Легендата на Литекс Витомир Вутов сподели своите впечатление от световното първенство до момента. Той разкри фаворита си на Мондиала, за изненадите и за футболистите, които се представят най-добре, според него. Бившият вратар коментира и Икер Касияс, който е с основна вина за краха на все още действащия шампион на света Испания. Ето какво каза Витомир Вутов пред ТВ7:

Впечатления
Мачовете на това световно първенство са добри и интересни продукции. Успях да гледам двубоите на Бразилия (б.р. - 3:1 с Хърватия и 0:0 с Мексико) и срещата Англия – Италия (2:1). Но най-слабият за мен беше Нигерия и Иран (0:0). Очаквах повече от африканските отбори, както и от Белгия.

Изненади
Големите изненади безспорно са Коста Рика и Чили, но очаквам да има още. Умората личи в някои европейски отбори. Най-силно впечатление от футболистите до момента ми направиха Неймар, Робин ван Перси и Ариен Робен. Явно е, че някои европейски тимове и футболисти са натежали, не са в най-свежия си вид и най-добрата форма. Това личи и от резултатите на терена.

Фаворит
Моят фаворит остава Бразилия. Надявам се на финала да са и Италия. Никой обаче не трябва да изключва Германия. Изненади винаги може да има, за това тази игра е толкова интересна. Но колкото и да се стараят слабите отбори и играчи, допускат грешки, които, за съжаление, понякога са фатални.

Икер Касияс
Икер Касияс е институция и за това разчитаха на него. Но за всички беше ясно, че не е в най-добрата си спортна форма и в двата мача не беше на ниво. И най-добрите имат такива моменти, но той си остава в историята.

Италия – Уругвай
Заради поколения добри вратари винаги съм симпатизирал на Италия и сега се надявам да победят коравия отбор на Уругвай и да продължат напред. 

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

Байерн Мюнхен постави цена на Кимих

Баварците ще искат 40 милиона за полузащитника

Тен Хаг преподписва с Юнайтед до дни

Предстоят сериозни промени в щаба му

Валентин Антов потегля към Германия или Франция?

Има възможност и той да остане в Италия

Реал Мадрид с интерес към Рикардо Калафиори

Защитникът на Болоня впечатлява с представянето си на Евро 2024

Ювентус продаде нападател на Фиорентина

"Виолетовите" ще платят 13 милиона за Мойс Кийн

Десподов поднови тренировки с ПАОК

Националът ни получи по-дълга почивка

Какви са шансовете на Швейцария за подвиг срещу Италия

"Адзурите" живеят втори живот на Евро 2024

Ще свърши ли приказката за Грузия на осминафинала с Испания

Феновете в Тбилиси вече мечтаят за нови чудеса

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки