Гъргоров: Трябва ми време да реша дали да се върна в ЦСКА

Стойчо Младенов и Вальо Илиев опитват да убедят Бадема отново да носи червения екип

Гъргоров: Трябва ми време да реша дали да се върна в ЦСКА
„Трябва ми време, преди да реша дали да се върна в ЦСКА. Случиха се много не­ща. Друго сега не мо­га да коментирам", заяви пред „Мериди­ан Мач" Емил Гъргоров.

След контролата с Марек треньорът на „червените" Стойчо Младенов каза, че ще направи всичко въз­можно да върне Ба­дема на „Българска армия". В началото на сед­мицата националът шокира всички, като прекрати договора си с ЦСКА. Той се реши на крайния ход, след като Сашо Томов за­бави заплатите за ап­рил и играчите решиха да бойкотират тре­нировките.

Заради напрежението Гъргоров се изпокара и със Стойчо Младенов. Веднага се заговори, че той ще продължи кариерата си в Ботев или в турския Кършияка. Засега обаче халфът бави своя от­говор на двете офер­ти. Причината е, че Стойчо Младенов ве­че е провел няколко разговора с национа­ла и на този етап шансовете той да об­лече отново „черве­ния" екип са малко над 50%.

ЦСКА дори ще ча­ка Бадема в Холан­дия, където ще се проведе втората част от лятната подготов­ка на „червените". Той не замина с от­бора днес, а отго­ворът си Гъргоров трябва да даде до сряда.

Капитанът на тима Валентин Илиев съ­що се опитва всячески да убеди своя мно­го добър приятел да се върне в ЦСКА. „Всеки ден се моля Емо да размисли", призна онзи ден же­лезният защитник. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки