Хонда: Унизително е, но реалността е такава

Преди световното първенство казах, че можем да се преборим за титлата. Жалко е, че не успяхме да потвърдим тези мои думи

Хонда: Унизително е, но реалността е такава

Кейсуке Хонда и Шинджи Оказаки споделиха пред медиите голямото си разочарование от отпадането в груповата фаза на световното първенство по футбол и загубата с 1:4 на Япония срещу Колумбия.

"Унизително е, но такава е реалността. Преди световното първенство казах, че можем да се преборим за титлата. Жалко е, че не успяхме да потвърдим тези мои думи. Сега ни трябва време, за да премислим нещата и да анализираме добре грешките си", заяви Хонда.

"Нуждаехме се от победа срещу Колумбия. Тръгнахме да нападаме масирано, но загубихме с 1:4. Преди това срещу Кот д'Ивоар играхме на контраатаки и отново паднахме с 1:2. Каквото и да опитвахме, съперниците ни спираха. Знаехме, че ни чака труден последен мач, но не съм очаквал, че ще бъде толкова тежко. Не си представях, че можем да загубим така категорично. Може би не бяхме достатъчно добри, за да печелим на такова ниво", бе коментарът на Оказаки. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки