Сензациите в пресата: Иво Тонев дарил 50 бона за юбилея

"ЦСКА чака извинение от Бадема" и още

Сензациите в пресата: Иво Тонев дарил 50 бона за юбилея

Сензациите в българските спортни издания от днес, 25 юни 2014 година: 

 

"Тема спорт": Иво Тонев дарил 50 бона за юбилея

 

Големият анонимен дарител за юбилея на Левски е Иво Тонев, научи "Тема Спорт". Председателят на фондацията "фонд 100 години" Тити Папазов разкри, че е получено такова дарение, но изрично подчерта, че не иска да обявява неговото име, но че е един от шефовете на Левски, феновете може и да са били учудени откъде е тази сума, но наши източници твърдят, че това е цялата су-ма, която Иво Тонев е дарил сам или чрез свои фирми, партньори или семейството си за всички инициативи досега, свързани с фондацията. Най-голямото му дарение е от участие в търгове на Синята Коледа и то е на стойност 40 000 лева. Както е известно, "Найт флайт" бе един от спонсорите на юбилея с 10 000 лева, а синът на Тонев бе един от дарителите в Клуб 100.

 

"Тема спорт": Ради Димитров отказал оферта от Швеция

 

Радослав Димитров се е разминал с трансфер в Швеция. Разделилият се със Славия защитник подписа 2-годишен договор с Левски, отхвърляйки офертата от чужбина. Бранителят е бил с единия крак в Малмьо. Шведите му предлагали 150 000 евро на година, но Димитров предпочел да носи синия екип. В момента МаЛмъо е лидер в елита на Швеция, като има преднина от 6 точки пред втория и третия Елфсборг и Калмар.

 

Днес пък ще стане ясно дали бившият съотборник на Димитров в Славия Галин Иванов ще приеме предложението на сините. Крилото има предложение от чуждестранен клуб и е по-вероятно да отклони офертата на Левски.

 

"Стандарт": ЦСКА чака извинение от Бадема

 

Емил Гъргоров ще се завърне в ЦСКА само срещу извинение, обявиха от клуба. Както е известно, националът избяга от "Армията" след скандал със Стойчо Младенов, предизвикан според играча от началниците Александър Томов и Александър Тодоров. Впоследствие треньорът обяви, че е готов да върне Бадема, въпреки че писа докладна срещу него.  

 

Междувременно се разбра, че дългът от 100 000 евро към Александру Пакурар не влиза в мониторинга на УЕФА, който приключва на 30 юни. Въпреки това ЦСКА трябва да плаща сериозни суми до края на месеца, което може да ги спре от участие в Европа следващия сезон.

 

"Меридиан мач": Караджов се връща на "Армията"

 

Юношата на ЦСКА Иван Кара-джов може да се върне на „Армията". 24-годиш-ният страж е настоял за увеличение на заплатата му от Берое. Ръководството на клуба обаче не смята да изпълни исканията му. По-ради тази причина те са решили да го поставят в трансферната листа.


Договорът на Караджов със старозагорци е до 30 юни 2015 г., като в Берое се надяват да получат добра сума от евентуалната раздяла с вратаря. Караджов е склонен да се завърне на „Армията", където се очаква да се разделят с правещия фурор на Мондиал 2014 Райе М'Боли. От ЦСКА дори вече провели разговори с Кара-джата и се очаква развитие в близко бъдеще.

 

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Стипич: Очаквам нови играчи следващата седмица

"Няма как да не съм доволен", заяви треньорът на ЦСКА

ЦСКА надви Политехника Яш с 2:1 в Банско (ВИДЕО)

Алесандро Николов и Фаетон бяха голмайсторите за "армейците"

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 подписа с Алекс Божев

Юношеският национал направи дебюта си за тима в контролата със Струмска слава

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки