Пекерман очаква здрав битка срещу Уругвай

Аржентинският специалист похвали своя тим след боя над Япония

Пекерман очаква здрав битка срещу Уругвай

Национален селекционер на Колумбия Хосе Пекерман очаква много труден мач срещу Уругвай в осминафиналната фаза на Световното първенство по футбол в Бразилия.

Неговият отбор се класира напред с три победи в груповата фаза, а в последния мач беше победена Япония с 4:1, припомня БТА.

"Уругвай е много труден съперник. Очаквахме вариант за двубой именно срещу този тим, който има история, но има и настояще. Ние обаче вярваме в нашите сили и сме сигурни, че мачът ще бъде равностоен", каза Пекерман.

"Винаги съм знаел, че Япония е много силен отбор. Това се виждаше и по време на мачовете им от световните квалификации в Азия. Те играха много силно и на това първенство, но просто не постигнаха резултатите, които очакваха. Днес срещу тях имаше и един много силен отбор на Колумбия.

Ние ще вярваме още повече в нашите сили след третата поредна победа. Доказахме, че сме сериозен състав и аз вярвам, че можем да се представим добре срещу Уругвай", продължи Пекерман.

"Днес Хамес Родригес беше просто перфектен. Той направи точно това, което очаквахме от него. Той доказа своята добра физическа форма още в началото на шампионата и загатна, че има какво още да покаже", добави той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки