1. Novsport
  2. Трансфери
  3. Станков отпрати Александър Петрович

Станков отпрати Александър Петрович

Ден след победата 1:0 над „Хоризонт” Турново треньорът на „Черно море” Александър Станков проведе разбор на двубоя по време на днешната сутрешна тренировка

Станков отпрати Александър Петрович

Ден след победата 1:0 над „Хоризонт” Турново треньорът на „Черно море” Александър Станков проведе разбор на двубоя по време на днешната сутрешна тренировка. Наставникът посочи грешките и слабостите, които играчите са допуснали във втората проверка от летния подготвителен лагер в Банско.

Станков се отказа и от услугите на сръбския опорен халф Александър Петрович, който караше пробен период в тима. Футболистът има богата визитка, като е играл за „Цървена звезда”, „Хайдук”, „Вардар”, „Рад” и руския „Шинник”, а освен това има и мачове за юношеските и младежки национални гарнитури на Сърбия. Въпреки това, футболистът не успя да впечатли Александър Станков.

Днес следобед наставникът предвижда интензивна тренировка. Утре от 18 часа в комплекс „Пири” „моряците” ще изиграят третия си спаринг по време на лагера в планинския курорт, като техен съперник ще бъде отборът на „Моста” (Малта).   

Пресслужба на Черно море