Официално: Ботев продаде Анисе на Лудогорец

Финансовата криза в пловдивския клуб може да доведе до продажбата на най-добрите футболисти на отбора

Официално: Ботев продаде Анисе на Лудогорец
Ботев Пловдив се раздели с полузащитника Абел Анисе. Клубът осъществи трансфер на мадагаскареца с френски паспорт в Лудогорец, съобщи официалният сайт на пловдивчани.
 
Абел Анисе бе привлечен в Ботев точно преди година, през лятото на 2013-та. С жълто-черния екип сърцатият халф записа 50 официални мача, в които реализира 11 гола.
 
Финансовата криза в Ботев може да доведе до продажбата на най-добрите футболисти на отбора. По-рано днес пловдивският клуб и Лудогорец постигнаха споразумение, а малгашът премина успешни медицински прегледи в България. 

Както е известно, на извънредно заседание, проведено вчера, ръководството на ПФК „Ботев“ обсъди бъдещата дейност на клуба в условията на силно затруднено финансиране. Бяха набелязани мерки за преструктуриране дейността на клуба, осигуряващи съществени икономии и намаляване разходите с цел обезпечаване участието на „Ботев“ в Лига Европа и „А“ футболна група, информира официалният сайт на "канарчетата"
 
Междувременно, стана ясен съставът на Лудогорец за контролата със Стяуа довечера от 21:30 ч. Проверката ще се проведе на базата на английския национален отбор „Сейнт Джорджис Парк”.
 
Съставът на Лудогорец: Стоянов, Кайсара, Моци, Терзиев, Минев, Дяков, Ешпиньо, Марселиньо, Мисиджан, М. Александров, Кишада
 
Единственият футболист, който няма да може да вземе участие в мача, е Вандерсон. Той е с лека травма. Очаква се до дни към тима да се присъединят Брайън Ангуло и Абел Анисе.
 

Резервите на Лудогорец: Чворович, Шоко, Витиня, Барт, Александър Александров, Теро Мантула, Христо Златински, Себастиян Ернандес, Даниел Абало, Йерун Луму и Роман Безяк. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки