1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Стойчо Младенов: На моменти играхме ръгби, а не футбол

Стойчо Младенов: На моменти играхме ръгби, а не футбол

"Далеч сме още от мачовете от Европа, все още се намираме в процес на подготовка и селекция", каза още треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов: На моменти играхме ръгби, а не футбол

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази недоволството си от играта на белгийския Роял Уайт Стар (Брюксел), който се наложи с 1:0 над състава на "червените". Младенов разкритикува съдията на срещата, който според него е допуснал прекалено свободна игра на терена.

"Още един на практика груб мач с много единоборства и битка на терена. Съдията позволи много свободна игра и може да прозвучи грубо, но прецака мача. На моменти играхме ръгби, а не футбол. За пореден път се видя колко много ни липсва фигурата на централния нападател. Знаете, Камбуров е контузен и това ни принуждава да пробваме различни варианти за нашата атака, но нито един от тях не е достатъчно удачен. Продължаваме да търсим такъв футболист и дано по-скоро успеем да го намерим, за да може да се адаптира към нашата игра. Днес създадохме много положения за гол, както видяхте - това е работата ни, но не успяхме да ги завършим. От друга страна допуснахме гол с първия удар във вратата си"

"Далеч сме още от мачовете от Европа, все още се намираме в процес на подготовка и селекция. Търсим футболисти на няколко поста преди да окомплектоваме състава. Едва след това можем да мислим и говорим за европейските мачове", каза още наставникът на армейците.