Представиха новия треньор на Бербатов

Трансферът на вратаря Виктор Валдес е пропаднал, а Радамел Фалкао няма да бъде продаван

Представиха новия треньор на Бербатов
Българският футболист Димитър Бербатов има нов треньор в Монако. Това е португалецът Леонардо Жардим, който бе официално представен като наставник на тима. Той наследява на поста Клаудио Раниери. Договорът на Жардим е за срок от две години.
 
Португалецът бе представен като треньор на тима от вицепрезидентът на клуба Вадим Василиев. Шефът на Монако заяви, че трансферът на вратаря на Барселона Виктор Валдес е пропаднал, а Радамел Фалкао няма да бъде продаван.
 
"Мога да потвърдя, че имахме преговори с Виктор Валдес. Както знаете, той обаче е контузен и по тази причина няма да бъде привличан. Колкото до Радамел Фалкао, няма да преговаряме с други клубове за неговата продажба. Ние разчитаме на него и сме сигурни, че му предстои един много силен сезон за Монако", каза Василиев. Босът добави още, че новата звезда на тима Хамес Родригес има четиригодишен договор с клуба и на този етап не се коментира евентуален негов трансфер.
 
Жардим пристига в Монако от Спортинг (Лисабон). Специалистът бе начело на португалския клуб една година, като за този период от време записа 25 победи от 37 срещи. Те обаче не се оказаха достатъчни за златото в първенството. Шампион стана Бенфика със седем точки пред втория Спортинг. Именно заради това се стигна и до раздялата между тима от Лисабон и Жардим.
 

"Играчите ми харесват. Имат добри технически качества, с добро владеене на топката. Имаме нужда именно от това. Трябват ни футболисти в добро физическо състояние, тъй като ще играем не само в Лига 1, а и в Шампионска лига. Предстоят ни много мачове и ще трябва да отговорим подобаващо на тези предизвикателства", заяви при представянето си самият Жардим. 

Ботев (Пд) съобщи за проблем с билетите за Марибор

Вижте какво разкриха „канарчетата“

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

Байерн Мюнхен постави цена на Кимих

Баварците ще искат 40 милиона за полузащитника

Тен Хаг преподписва с Юнайтед до дни

Предстоят сериозни промени в щаба му

Валентин Антов потегля към Германия или Франция?

Има възможност и той да остане в Италия

Реал Мадрид с интерес към Рикардо Калафиори

Защитникът на Болоня впечатлява с представянето си на Евро 2024

Ювентус продаде нападател на Фиорентина

"Виолетовите" ще платят 13 милиона за Мойс Кийн

Десподов поднови тренировки с ПАОК

Националът ни получи по-дълга почивка

Какви са шансовете на Швейцария за подвиг срещу Италия

"Адзурите" живеят втори живот на Евро 2024

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки