Лудогорец вкара 7 гола в третата си контрола на Острова

Абало реализира два пъти, новите попълнения Анисе и Вандерсон се разписаха

Лудогорец вкара 7 гола в третата си контрола на Острова

Българският шампион Лудогорец записа нова изразителна победа в контролите, след като разби със 7:0 първодивизионния уелски Конас Куей на неговия стадион "Дисайд" в едноименния град.

С две попадения за разградчани се отличи Даниел Абало, а гол в дебюта си вкара новата покупка Абел Анисе, който се появи в игра през втората част и малко преди края реализира за 6:0.

Иначе Лудогорец овладя инициативата още в началото на спаринга и логично откри резултата в 24-ата минута, когато Вандерсон центрира и Кишада вкара отблизо с глава – 1:0.

Малко по-късно Ешпиньо нацели гредата, а в последната минута на първото полувреме лятното попълнение Вандерсон се възползва от разбъркване в наказателното поле на съперника и покачи на 2:0.



На почивката Стойчо Стоев направи 9 рокади, като в игра се появиха Роман Безяк, Марселиньо, Дани Абало и Анисе, които се разписаха сред реализаторите.

Абало направи резултата класически в 67-ата минута, а три по-късно Марселиньо последва примера му и със силен шут вкара за 4:0.

Абало обаче не спря дотук и в 76-ата минута се възползва от хубав пас на Златински за 5:0, а в 87-ата дойде време и Анисе да се разпише – 6:0.

Крайното 7:0 пък бе оформено от Роман Безяк, който в последната минута на редовното време получи топката от Абало и сложи точка на спора.

Контролата с Косанс Куей бе третата за "орлите" в Англия, където те се подготвят за новия сезон. Преди това Лудогорец записа победи над румънския първенец Стяуа 4:2 и над шотландския Хартс с 2:0.

Четвъртият спаринг на шампионите е на 8 юли срещу друг тим от северната ни съседка - Динамо (Букурещ).

ЛУДОГОРЕЦ - КОНАС КУЕЙ 7:0

1:0 Кишада 23
2:0 Вандерсон 44
3:0 Абало 67
4:0 Марселиньо 70
5:0 Абало 76
6:0 Анисе 87
7:0 Безяк 90


Стартов състав на Лудогорец: Чворович, Кайсара, Моци, Барт, Витиня, Мисиджан, Дяков, Ешпиньо, Луму, Вандерсон, Кишада;

След почивката в игра се появиха: Терзиев, Минев, Шоко, Анисе, Златински, Абало, М. Александров, Марселиньо, Безяк, Мантула и Александър Александров;

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки