Младенов: За 4-5 хил. евро не може да докараме Меси или Роналдо, трябва да сме реалисти (+ВИДЕО)

„Единственият български отбор, който може да се сравнява с Европа, е Лудогорец”, каза наставникът на „червените”

Младенов: За 4-5 хил. евро не може да докараме Меси или Роналдо, трябва да сме реалисти (+ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира ситуацията в клуба, какви са плановете пред „червените” и какви са надеждите за бъдещето на клуба. Той категорично подчерта, че през последните 20 години в ЦСКА само селекции се правят, но неговото голямо желание да създаде конкурентен отбор с добър колектив вътре в него.

 

„Доволни сме от това, което свършихме като работа. Във всяка една контролна търсихме да подобряваме това, което искаме. Де факто затова и отидохме, за да дадем шанс на всички футболисти. За съжаление, новите дойдоха късно и не са готови както функционално, така и спортно-технически. Дано с по-интензивна програма да наваксат. 10 основни футболисти ни напуснаха, отново да почнем да правим отбор е трудно. Вярвам, че новите ще бъдат полезни. Вратарят е нов, почти цялата защита е нова, същата работа е и при халфовете. Ще продължаваме да работим в тази насока – да допускаме малко голове. Ние и Лудогорец допуснахме най-малко миналия сезон”, каза той на летище „София”, предаде репортер на Novsport.com.

 

„Последните 20 години в ЦСКА само селекции се правят. Единственият клуб в България, който може да се сравнява с грандовете навън, е Лудогорец. Ние тепърва стъпваме на краката си”.

 

Няма да коментирам Градев, кой е той, че да го коментирам. В ЦСКА няма спокойствие от много години. Да, много по-добре сме от миналата година, защото миналата година почнахме с 4 футболисти дни преди шампионата. На всички възлагам надежди, затова са в ЦСКА. Ако си мислите че са 4-5 000 евра да докараме Роналдо или Меси, няма какво да се заблуждаваме. Направихме всичко по силите си да намерим най-доброто на този етап”, добави Младенов.

 

„Градим отбор за малки вратички” – иронично подметна той. „ Да имаме отбор, който да се противопоставя и да печели, това искам и ще го правя. Миналата година го направихме и тая година ще го направим. Има колектив в отбора в момента”.

 

„Съжалявам за Ботев (Пловдив), защото хората вярваха и мечтаеха за нещо по-голямо”, каза още наставникът на „армейците”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки