М'Боли не иска във Филаделфия, чака оферта от по-добър отбор

До този момент ЦСКА е получил 4 оферти с тази на Филаделфия

М'Боли не иска във Филаделфия, чака оферта от по-добър отбор
Вратарят на ЦСКА Райс М’Боли е все по-близо дo трансфер в чужбина. Вчера автори­тетното френско издание "Франс футбол" сьобщи, че за стража на армейците и алжи­рския национален отбор е изпрате­на оферта от американския Фи­ладелфия Юниън. Тимьт обаче не е сред най-силните в местната Мейджьр Лийг Сокьр и възможността М’Боли да избере това предложение е малка.

Към него интерес проявяват и четири английски клуба - новакът в елита Лестър и втородивизионните Шефилд Уензди, КПР и Блекпул. Такъв има и от стра­на на гранда Порто.

Самият М’Боли говори пред "Франс футбол" за бъдещето си.

"В момента се намирам на кръстопът в своята кариера. Надявам се и искам да си наме­ря клуб, който да отговаря на моите амбиции. За личните ми условия съм оставил да се погрижи моят мениджър Хасани Шарфадин", лаконичен бе вратарят.

Неговият договор с ЦСКА е до лятото на 2016 г. Райе по всяка вероятност ня­ма да се присъедини към подго­товката на „армейците” в Со­фия и ще изчака да бъде трансфериран.

До този момент клубът е получил 4 оферти с тази на Филаделфия, пише "Тема спорт". Сумите, които са предложени за правата на М’Боли, варират между 500 000 и 800 000 евро. Ар­мейците са оставили на стража сам да реши къде ис­ка да продължи кариерата си. Той обаче изчаква с крайното си решение в очакване на оферта от възможно най-престижен отбор. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки