Чавдар (Етрополе) чака половината от парите за Чочев

Веднъж направихме подарък на ЦСКА, втори път няма, трансферната сума за него ще се дели на две, обяви Емил Димитров

Чавдар (Етрополе) чака половината от парите за Чочев
Бившият депутат и собственик на Чавдар Етрополе Емил Димитров говори пред „Тема Спорт" във връзка с трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. Младокът дойде на "Армията", без да бъде плащано за него, но Чавдар си запази много сериозен процент от неговите права.

"В договора с ЦСКА фигурира клауза, според която Чавдар трябва да даде изрично съгласие за трансфер. До този момент (б.а. - вчера към 17:30 часа) такова не е по­искано", заяви Димитров.

"Не аз, а Чавдар Етрополе държи 50 процента от пра­вата на Ивайло Чочев. Тоест трансферната сума за него ще се дели на две. Не виждам причина да намалявам про­цента. Един път е направен подарък, не виждам защо трябва да се прави втори път", допълни още бизнесменът.

"Не бих желал да коментирам новия отбор на Чочев. ЦСКА преценява къде е най-добре за него. Аз искам Ивай­ло да бъде доволен от личните си условия", каза още Емил Димитров.

Любопитно е да се отбележи, че Чавдар не развива мъжки футбол от година насам, а поддържа единствено детско-юношеска школа. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки