Играта и резултатите в контролите показаха: Само Лудогорец е по-добър от Берое

Петър Хубчев разполага с два равностойни състава и потенциал за евроквота

Играта и резултатите в контролите показаха: Само Лудогорец е по-добър от Берое

Берое приключи предсезон-ните си контроли с равенство срещу ЦСКА на "Армията". За-ралии бяха много близо и до успеха, като освен че пропуснаха дузпа чрез Венци Христов, изтърваха още няколко положения. И в сьщото Време не дадоха шанс на гръмката селекция на Стойчо Младенов да стигне до чиста ситуация за гол.


Представянето на заралии при гостуването на ЦСКА само затвърди доброто впечатление в проверките - 5 победи в 6 мача. Зелено-белите надвиха Левски, Литекс, Локо София, Хасково и Монтана, и то по категоричен начин. Възпитаниците на Петър Хубчев тотално надиграваха своите съперници и нито за миг не оставяха съмнение в превъзходството си. Доказват го и резултатите. От показаното във въпросните 6 мача отчетливо се забелязва, че Хубчев разполага с два равностойни състава, като конкуренцията за всеки пост е налице. Нас- тавникът на Берое може да разчита на двама от най-силните централни нападатели в А група - Венци Христов и Мапуку. В защита нещата също са впечатляващи - само 3 допуснати гола и цели 4 контроли със суха мрежа.


Берое изглежда напълно готов за старта на новия сезон. Мястото му в първата шестица сякаш е непоклатимо, а отборът е с потенциал дори за евроквота. Поне това показват предсезонните мачове, в които Берое показа, че е по-добър от ЦСКА и много по-добър от Левски и Литекс. Само Лудогорец демонстрира по впечатляващи игри и резултати в контролите от заралии.


Под Аязмото обаче не бива да забравят какво се случи през миналия сезон, когато отборът печели суперкупата и отново изглеждаше много стабилен, но... в крайна сметка остана във втората седмица. Дано са си научили урока.


Сега, година по-кьсно, Берое пак тръгва със сериозен състав в първенството и има всички предпоставки да се бори за евроквота. Не бива да се забравя и нещо друго. Берое е един от четирите клуба, в които всички плащания се извършват като по часовник. Това също е солиден аргумент, който би трябвало да помогне на заралии. Играчите ги има, и то предостатъчно, колективът е налице, треньорът си е на мястото, публиката е страхотна, а финансови проблеми липсват. Какво повече е необходимо за силен сезон?

Спартак Вн се размина с чуждестранен халф

Имал билет за Варна, но не се качил в самолета

Танчо Калпаков напусна Спартак Пд и пое Монтана

Вижте подробности

Ботев Пд взе двама нови

Вижте кои са те

Левски се поклони пред Гунди и Котков

Днес се навършват 53 години след трагедията на Витиня

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Лудогорец продължава с победите след 4:1 над Университатя (ВИДЕО)

Разградчани са безгрешни в лятната си подготовка до момента

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки