Агентът на Чочев със скандални обвинения: Смениха ме с друг за преговорите с Палермо

Имаше хора, които се опитваха отвсякъде да влязат в сделката, обясни Костадинов

Агентът на Чочев със скандални обвинения: Смениха ме с друг за преговорите с Палермо

Агентът на продадения на Палермо Ивайло Чочев Петьо Костадинов разкри, че върху него и клиента му е бил оказван натиск, за да стане сделката на всяка цена. Мениджърът направи и шокиращо изявление, че при преговорите в София вместо него на срещата с италианците друг човек се е представял за агент на халфа.


„Директорът на Палермо, с когото преговаряхме, остана изненадан като ме видя. Причината е, че в София е имало човек, представен за мен. Ивайло е свидетел на всичко, което се случи в Сицилия, бе през цялото време до мен. Нашенец му е обяснил, че за сумата „X" ще подпише, а за „Х+1" ще преплува дори до там. Искам да кажа, че реализирахме три пъти това, което се е обсъждало. Постигнахме това, което един национален състезател на България заслужава", заяви Костадинов пред Канал 3. Той допълни, че е осъзнавал значимостта на трансфера заради финансовото бъдеще на „армейците".


„Имаше хора, които се опитваха отвсякъде да влязат в сделката. Беше много трудно на мен и Емил Димитров да удържим натиска, особено когато „Екип" публикува информацията за Монако. Дори ще ви разкрия, че по зао-биколни пътища се опитаха го отвлекат", заяви мениджърът. После той индиректно атакува главния акционер на ЦСКА Сашо Томов.


„Нека всеки си гледа своите задачи. Аз не съм професор по дългове. Никой не ми е съдружник или управител на фирмата, за да ми нарежда аз какво да правя", обясни Костадинов. „В Палермо преговарях сам, седях срещу двама и трима. Не знам кой е този човек Джан-лука, не от моето село Софрониево или Трънчовица. За първи път чувам името му. Не знам и какъв е бил този италианец, който е искал комисиона, за да затвори сделката, не го познавам, не съм го виждал и него. Струва ми се обаче, че някой ще плати за реконструкцията на старинна църква в моето село", закани се импресариото.

Танчо Калпаков напусна Спартак Пд и пое Монтана

Вижте подробности

Ботев Пд взе двама нови

Вижте кои са те

Левски се поклони пред Гунди и Котков

Днес се навършват 53 години след трагедията на Витиня

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Лудогорец продължава с победите след 4:1 над Университатя (ВИДЕО)

Разградчани са безгрешни в лятната си подготовка до момента

Левски отнесе Септември София с 5:0 (ВИДЕО)

"Сините" с впечатляващо представяне на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки