Сензациите в пресата: След доброто представяне в Бразилия ЦСКА продава М'боли в Турция за 1 млн. лева

"Славия взима Диего", "Черно море чака Том" и още

Сензациите в пресата: След доброто представяне в Бразилия ЦСКА продава М'боли в Турция за 1 млн. лева

Сензациите в българските спортни издания от днес, 14 юли 2014 година:


 "7 дни спорт": След доброто представяне в Бразилия ЦСКА продава М'боли в Турция за 1 млн. лева

 

Вратарят на ЦСКА Райс М'Боли до дни ще напусне българския клуб. Стражът направи много силно впечатление по време на Световното първенство в Бразилия. Интересът към алжирския национал е голям, като преди няколко дни неговият мениджър разкри, че цели 8 отбора се борят за подписа му. Според последните информации от Армията обаче М'Боли ще продължи кариерата си в Турция. Сашетата дори вече са подписали предварителен договор за продаването на вратаря на турския Трабзонспор. Както е известно, начело на тима от южната ни съседка е доскорошният селекционер на националния отбор на Алжир Вахид Халилходжич. Именно босненският специалист е настоял да бъде привлечен М'Боли. Халилходжич познава отлично качествата на стража от съвместната им работа в националния отбор, която датира от 2011 година до отпадането на тима от Световното първенство в Бразилия. В началото на тази седмица вратарят ще замине за Турция, където на място да договори личните си условия. Ако трансферът стане факт, то в касата на клуба ще влязат около 1 милион лева.

 

"Стандарт": Бразилец ще съди Локо (Пд)

 

Бразилец ще съди Локо (Пд)  след като треньорът Неделчо Матушев му забрани да се готви с отбора. Ели Маркес се явил за контролата с "Гигант", но не е получил екипировка нито за мач, нито за тренировка. Той има договор за още 1 година със "смърфовете", но въпреки това е нежелан от Матушев. Треньорът го оставил да гледа как другити тренират в цивилно облекло.

 

"Тема спорт": Славия взима Диего

 

Славия направи поредния си силен трансфер това лято. Белите се договориха с бразилеца Диего фераресо, разбра "Тема Спорт".
През последните два сезона той носи екипа на Локомотив Пловдив, но напусна това лято заради финансовата криза в клуба.


Столичани се възползваха от ситуацията и привлякоха играча. Те се пребориха за Диего с Левски, Черно море и бившия му тим от "Лаута". Най-близо до подписа му бяха сините, но бразилецът избра отбора от "Овча купел". Юж-ноамериканецът е юноша на Литекс, откъдето не му дадоха достатъчно шанс и го пратиха под наем в Чавдар Етрополе.


Преди фераресо това лято Славия договори още Мишел Платини и Мичел Бургзорг от Лудогорец, Жереми Манзоро, Крум Стоянов и Карлос фонсека от Черноморец, Вилян Бижев от втория тим на Ливърпул, Станислав Генчев от АЕЛ Лимасол, Димитър Везалов от Ботев Пд и др.


Сериозната селекция подсказва, че през новия сезон столичани задължително ще гонят класиране в първата шестица. Това е и целта, която ръководството на белите е поставило пред старши треньора Милен Радуканов.


През миналия сезон тимът остана във втората седмица и накрая се бореше да не изпадне.

 

"Тема спорт": Черно море чака Том

 

Бразилският халф на Локомотив София Евертон Джилио Том може да се озове в Черно море до дни, разбра "Тема Спорт". Днес полузащитникът има последна среща със собственика на червено-черните Николай Гигов. 

 

Както е известно, Том Все още не е удължил своя договор с железничарите. Причината - има да получава пари от клуба и разминавания в личните условия по новия контракт.


Том вече се е свързал със старши треньора на моряците Александър Станков и е провел разговор с него. Наставникът е бил категоричен, че ако играчът не оправи отношенията си с Локо София, е добре дошъл на Тича". Опция пред бразилеца е и бившият му тим Локомотив Пловдив. Там обаче таванът на заплатите през новия сезон ще е 2500 лева, което не е по вкуса на играча.



 

Танчо Калпаков напусна Спартак Пд и пое Монтана

Вижте подробности

Спартак Вн се размина с чужд халф

Имал билет за Варна, но не се качил в самолета

Ботев Пд взе двама нови

Вижте кои са те

Левски се поклони пред Гунди и Котков

Днес се навършват 53 години след трагедията на Витиня

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Лудогорец продължава с победите след 4:1 над Университатя (ВИДЕО)

Разградчани са безгрешни в лятната си подготовка до момента

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки