1. Novsport
  2. Славия
  3. Целта на Радуканов - да върне уважението на всички противници към Славия (+СНИМКИ)

Целта на Радуканов - да върне уважението на всички противници към Славия (+СНИМКИ)

"През последната година се борехме да не изпаднем, а сега трябва да вървим 2-3 стъпала напред, да минем от първи в 8-ми клас"

Целта на Радуканов - да върне уважението на всички противници към Славия (+СНИМКИ)

Милен Радуканов заяви, че неговата лична цел в Славия през новия сезон ще бъде да върне уважението на всички противници към „белите”. Според него, през последните години това уважение е била позагубено. Около 100 фена на Славия се събраха за представянето на отбора в контролата със Сливнишки герой.

„От мен не можете да очаквате високопарни думи и обещания. Нека не слагаме каруцата пред коня. Не можем да прескачаме етапи от своето развитие. През последната година се борехме да не изпаднем, а сега трябва да вървим 2-3 стъпала напред, да минем от първи в 8-ми клас, после в 12-ти. Моята лична цел е да спечелим уважението на съперниците, ще бъда доволен, ако го направим”, заяви Радуканов пред Novsport.com преди представянето на отбора в контролата със Сливнишки герой.

Наставникът изрази задоволство от проведената подготовка и контролите на словенска земя.

„Подготовката протече на добро ниво. Бяхме 2 седмици в София, после 2 седмици  в Словения. Всички се прибраха здрави,с изключение на Ради Василев, който получи лека контузия. Показаха старание, показаха качества. Доволен съм, но имаме 10 нови играчи. Играхме срещу добри отбори. Настройваме се за първенството, ще търсим победа в първия мач в събота. Да покажем едно добро лице, може би от първия мач няма да е това, което искаме. Искаме да изгледаме доста добре, да се надиграваме с всеки противник”, коментира Радуканов в навечерието на домакинството срещу Марек в първия кръг на А група.



„Всички са в добро състояние, с изключение На Мишел Платини, който е с нас от 10 дни и Диего Фераресо, който предполагам като професионалист се е готвил сам добре. Не се готвим от първия кръг да сме във върхова форма. Трябва да постигаме по-добра форма с мачовете. В нашата професия най-важното е да намираш общ език с футболистите. Нашата цел е да ги накараме да станат като един и да играят като един. С Атанас Курдов показахме, че можем да се справяме с трудни характери. Очаквам Платини да бъде един от лидерите на отбора”, сподели Радуканов.

„Като са по-малко отборите в А група, би трябвало да е по-голяма конкуренцията. Трудно е на доста от отборите, но се надявам колкото по-малко са отборите, толкова по-качествен футбол да показваме”.



Ето имената на всички 29 играч на Славия за новия сезон:

Вратари: Георги Петков, Емил Петров, Диян Вълков

Защитници: Цветомир Панов, Георги Пашов, Стефан Велков, Крум Стоянов, Кире Ристевски, Димитър Пиргов, Димитър Везалов, Диего Фераресо, Мирослав Иванов, Марио Петков, Мартин Семерджиев

Халфове: Станислав Генчев, Мичел Бургзорг, Жереми Манзоро, Димитър Георгиев, Фернандо да Силва, Карлос Фонсека, Иван Вълчанов, Александър Александров, Емил Стоев, Янис Карабельов, Мирослав Христов

Нападатели: Мишел Платини, Вилиян Бижев, Радослав Василев, Китан Василев 



ФОТОГАЛЕРИЯ С ВСИЧКИ ИГРАЧИ НА "БЕЛИТЕ" ЗА СЕЗОН 2013/14 ВИЖТЕ ТУК!
Заги заби Вуцов на пейката

Вратарят сгреши фатално срещу Левски

Не очаквайте голове на Берое-Славия

Двата тима търсят спешно излизане от кризата

Венци Стефанов: Едва ли Загорчич е забравил телефона ми, може да ми се обади

Босът на Славия коментира нападките срещу него

Заги с тежки критики към ръководството на Славия: Обстановката е трагична! (ВИДЕО)

Той бе много разочарован след загубата от Левски

Феновете на Славия призоваха Венци Стефанов да си подаде оставката

Техните възгласи се чуха много ясно

Левски мина и през Славия, защитник вкара за 1:0 (ВИДЕО)

Кристиан Димитров донесе успеха на "сините"

Загорчич: Сега всичко вече зависи от шефовете

Той бе много разочарован след поражението от новака Септември (София)

Нападател на Славия счупи палец на ходилото

Трима от "белите" аут за Септември

Заги: Трябва работа, работа, работа

Има и такива мачове, призна треньорът след 0:2