Вили Вуцов: Ще се боря за четирима чужденци да останат. С двама от тях сме си стиснали ръцете

Доволен съм от победата, публиката определено ни липсва, каза треньорът на Ботев

Вили Вуцов: Ще се боря за четирима чужденци да останат. С двама от тях сме си стиснали ръцете
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов беше доволен от победата над Локомотив (София) с 1:0 на старта на сезона в „А” група.
 
„Доволен съм от победата, публиката определено ни липсва. Жалко, че чужденци, които искат да играят, са наказани. Можехме да решим мача още в първите 20 минути”, коментира Вуцов след мача.
 
Единственият гол в мача вкара нападателят Юнес Хамза от дузпа. Тунизиецът бе пред трансфер, но засега е в Пловдив.
 
„Ще се боря за четирима чужденци да останат. С двама от тях почти съм си стиснал ръцете. Другите двама дават индикации, че също могат да останат. Ще говорим с ръководството. В понеделник чакам един нов футболист”, разкри Вуцов.
 

„Не ме е страх да използвам младите, но всяка една грешка може да им повлияе на кариерата. Ще разчитам на тях. Радвам се, че младите се борят”, каза още наставникът, който вече има две победи начело на тима – срещу Санкт Пьолтен в Лига Европа и сега срещу Локо Сф. 
 

„Най-доброто, което можеше да ни се случи за 4 дни - да вземем две победи – се случи. Дано това да свали стреса и напрежението, което има при нас. Няма смисъл да се оплакваме. Нямаше по-негативни неща, които можех да намеря тук. Виждате какво е финансовото положение. Приветствам ръководството, че бяха честни. Казаха, че трябва да минем на икономичен режим и това е факт.“
 
„Аз говорих лично с Бенга в петък. Казах му, че съм доволен и ще му дам почивка. Той след 5 минути отиде да говори с ръководството, че напуска. Голям проблем е, че и публиката не присъства. Немаловажно е и наказанието на трима души, които са тук и се опитват да играят за Ботев – Иршак, Стаховяк и Вандер. Проблемите преди мача ги знаехме. И съм доволен, защото разбраха, че трябва да дадат една идея повече.“
 

 

„Без да звучи нескромно, крайният резултат трябваше да е повече от 1:0. Поне три положения трябваше да реализираме. Виждате, че имаме много млади момчета. Сигурно някъде това може да ни струва повече. Първо трябва да им даваме самочувствие и да ги търпим. Сили нямат, защото е накъсана подготовката им. На трима-четирима им се схванаха краката. Няма да правя разследване кой къде е тренирал. Трябва да уравновесим всички да са на едно ниво. Моята идея беше дори днес да не пускам Иван Цветков“, заяви Вили Вуцов.
Лудогорец, Левски и Черно море тръгват ударно в първенството

Вижте подробности

Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

Добри новини за Станислав Генчев

Агент хвали Левски за селекционната политика

Генчев: Доволен съм от старанието и желанието на футболистите

Треньорът на Левски похвали момчетата си

Левски би на ходом Спартак (Плевен) в дебюта на Генчев (ВИДЕО)

"Сините" стигнаха до успеха с 2:0

Спартак (Варна) надделя над Добруджа в първата си контрола

Даниел Начев отбеляза в 40-ата минута

Крумовград разсипа Пирин с 5:0 в неофициалния дебют на Рибарски

Хитът в елита не показа милост към противника си

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки