1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Стойчо Стоев може да даде шанс на резервите в реванша срещу Дюделанж (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стойчо Стоев може да даде шанс на резервите в реванша срещу Дюделанж (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лудогорец замина за Люксембург без притеснение след комфортното 4:0 в Разград

Стойчо Стоев може да даде шанс на резервите в реванша срещу Дюделанж (ВИДЕО+СНИМКИ)
Лудогорец замина за Люксембург, където ще изиграе реванша срещу Дюделанж от втория предварителен кръг за влизане в групите на Шампионската лига.

Българският тим постигна убедителен успех от 4:0 в първия мач в Разград и практически е в следващия кръг, където най-вероятно ще срещне стария си познайник Партизан (Белград). Сърбите също си осигуриха комфортна преднина в първия мач срещу ХБ Торшван, като постигнаха успех с 3:0 у дома.

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че може да даде шанс на някои от резервите в реванша, като целта пред отбора е нова победа над Дюделанж.





"Не мога да отговоря какъв реванш очаквам. Искам да се представим достойно. Ще се стремим да победим. Да вземем и някакви точки", каза Стоев на летище "София", предаде репортер на Novsport.com.

Шампионите започнаха сезона в "А" група с изненадващо поражение от Хасково с 0:1 като гост.



"Никой не е застрахован от загуби. Тази загуба бе изненадваща, както за нас, така и за спортната общественост, предполагам. Гледахме записи, футболистите си видяха грешките".

Стоев добави, че единствените футболисти с проблеми в състава му са Георги Терзиев и Михаил Александров. "Мишо започна тренировки и ще реша дали да го използвам на място".



Реваншът между Дюделанж и Лудогорец е на 22 юли /вторник/ от 19:00 часа българско време. Точно 24 часа по-рано разградчани ще направят и единствената си тренировка.

Лудогорец се завръща в България веднага след двубоя, като отборът ще кацне на летището във Варна окото 02:20 часа сутринта на 23 юли.