Втородивизионен немски клуб оглежда играчи на Черно море

Скаут на Ред Бул Лайпциг хареса Божилов и Райков при 0:0 в Лудогорец

Втородивизионен немски клуб оглежда играчи на Черно море
Мениджър от Германия изгледа двубоя между Черно море и Лудогорец (0:0) от втория кръг на А група. На трибуните на „Ти­ча" бе Йохан Ньоске. Скаутът наблюдава изявите на футбо­листите на Черно море. Той бе в компанията на бившия футболист на Спартак (Вн) и „моряците” и настоящ главен скаут в школата на Лудогорец Валентин Станчев.

Любопитното е, че имен­но Ньоске е човекът, който е отговорен за трансфера на Валъо Станчев в Заксен Лайп­циг преди 15 г. Ньоске споде­ли, че е пристигнал във Вар­на, за да наблюдава опреде­лени играчи от тима на Чер­но море за втородивизионния Ред Бул Лайпциг. Отбо­рът е новак във Втора Бундеслига, но има големи амбиции.

В полезрението на скау­та са попаднали Георги Бо­жилов и Симеон Райков. Ин­терес за немците буди и вра­тарят Георги Китанов. На „Тича" обаче нямат никакво намерение да се разделят с него. Към него има интерес от доста чуждестранни клубове, но поне до зимата ще остане в клуба. Китанов вече е част от мъжкия на­ционален отбор на България.

Йохан Ньоске сподели, че наблюдава футболисти как­то за първия тим, така и за младежите до 21 и до 19 го­дини на Лайпциг. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки