Чакмаков: Управлението на ЦСКА е тотално против разбиранията ми

"Аз бих работил преобладаващо с български играчи, които да са продукт на школата на ЦСКА", каза той

Чакмаков: Управлението на ЦСКА е тотално против разбиранията ми

Председателят на сдружението "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков разкритикува ръководството на клуба и трансферната политика на Стойчо Младенов. Чакмаков също така разкри, че сдружението ще се опита да възроди един спорт, в който армейците имат традиции.


"Това, което се случва в ЦСКА, е тотално против моето разбиране как трябва да се управлява един футболен клуб. Същото се отнася и за метода, по който трябва да се прави селекция. Но понеже съм страничен наблюдател, просто изказвам мнението си. Аз бих работил преобладаващо с български играчи, които да са продукт на школата на ЦСКА. Разбира се, ще има и попълване с малко, но пък наистина качествени чужденци", коментира Чакмаков в интервю за ТВ+.


След като помагат на футбола, баскетбола и колоезденето в ЦСКА, сега от сдружението си поставят нова цел. "Имаме проект за още един много сериозен спорт, който искаме да бъде възстановен в ЦСКА. В момента с Управителния съвет правим експертна оценка и може би в късната есен ще има нещо официално. Става въпрос за спорт, който вече го няма в ЦСКА, но е с традиции", каза още Чакмаков.
От сдружението обаче не пожелаха да разкрият подробности около новия проект.


"Тема Спорт" разбра, че става въпрос за създаването на тенис клуб ЦСКА.


В същото време продължава и строителството на третия терен за ДЮШ. Мястото, където ще бъде игрището, вече е напълно изравнено и дейностите вървят с бързи темпове за разлика от тези по сектор Г, за който Томов не спазва поредното си обещание.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки