"Моряците" поеха към Пловдив

Михаил Венков стана татко за първи път

"Моряците" поеха към Пловдив

С група от 19 футболисти днес отбора на “Черно море” пое към града „под тепетата” за гостуването си на “Ботев” от 3-тия кръг в А група. „Моряците” проведоха едно интензивно занимание сутринта на стадион „Тича”, като всички в лагера са настроени за успешно представяне и победа срещу „канарчетата”. Двубоя е утре от 18 часа и ще бъде ръководен от рефера Ангел Ангелов.

 

В отбора имаха и повод за радост, след като левия бранител Михаил Венков стана татко за първи път. Неговата половинка Христина го дари с дъщеричка Михаела в навечерието на мача с Ботев, като всички негови съотборници и треньорския щаб го засипаха с пожелания детето да расте здраво и щастливо и да ги радва. От лекарския щаб на Черно море ще направят всичко възможно Венков да е на линия за утрешния сблъсък с „канарчетата”. Както е известно бранителя лекуваше контузия в колятното.

 

От своя страна футболиста обеща да почерпи подобаващо. Това стори и директора на пресслужбата на “Черно море” Краси Николов, който днес празнува рожден ден.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки