1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Венци Стефанов: ЦСКА само лежаха и симулираха футбол+ВИДЕО

Венци Стефанов: ЦСКА само лежаха и симулираха футбол+ВИДЕО

"Аз ги гоня тия с компютърчетата от стадиона от 4-5 години, явно сега се намъкнаха и при юношите, полицията да вземе мерки"

Венци Стефанов: ЦСКА само лежаха и симулираха футбол+ВИДЕО
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов смята, че „белите” са заслужавали да победят ЦСКА след ремито 2:2 на „Овча купел”. Стефанов изрази мнение, че „червените” само са „лежали и симулирали футбол”.

„Яд ме е, яд ме е, много ме е яд, че не ги бихме, но се радвам, че момчетата показаха характер и два пъти изравниха, след като те повеждаха. ЦСКА само лежаха и симулираха някакъв футбол. Но така е този мач свърши, ще гледаме напред. Доволен съм от това, че момчетата имаха желание да победят, но не съм доволен от безброй многото грешки в средата на терена и по тоя начин дадохме възможност на ЦСКА да вкара голове”, сподели Венци Стефанов пред репортер на Novsport.com след двубоя.

Босът на „белите” не скри, че и на мачове на Славия са правени опити за уговаряне на резултатите от трети лица и призова полицията да разследва скандала с юношеския национален отбор.

„Аз ги гоня тия с компютърчетата от 4-5 години, явно сега се намъкнаха и при юношите. БФС няма полицейски функции, това е работа на полицията и тя трябва да вземе незабавно мерки, защото това е криминално деяние”.

Стефанов подчерта, че играчът на Славия Стефан Велков първи е казал на треньора какво се говори в отбора за опита за уреждане на резултати от мачовете на националите.

Той заяви, че няма никаква вина за това, че атрактивният мач с 4 гола не бе излъчен по телевизията.

„Защо не се излъчва мача? Последният мач, който има нещо общо с това, съм аз. Ако искат да излъчват мача, ако искат да излъчват тренировките, нека, нас не ни е срам на нищо. Нито ние хвърляхме камъни, нито ние правехме простотии. Аз оставям вас да решите дали съдията е рязал ЦСКА или е спестил много провинения на „червените” играчи”.

Стефанов отново се разсърди на медийни публикации за него и клуба.

„Не може да се пишат безобразия, че Славия бил Миньор, слуга на Лудогорец, какви пари е имал Младен, какви пари съм имал аз. Не искам такива помияри да пишат за Славия, това е гадост, това е помия. Когато на главата имаш толкова гънки, колкото на задника, това не е добре. Тия неща са повърхностни, но хората ги четат по медиите тия глупости и простотии. Лошото е, че покрай сухото, гори и суровото”.
Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев