Гонзо: Нови играчи няма да има, искаме да разчитаме на юношите си (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Най-важното е да изграждаме собствени играчи, които имат манталитет на победители и знаят какво означава Левски”

Гонзо: Нови играчи няма да има, искаме да разчитаме на юношите си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лятната селекция на Левски е приключила, оповести Георги Иванов малко, след като се провъзгласи за нов треньор на „сините”.

„Нови играчи няма да бъдат привличани, защото си имаме бюджет и в момента точно се побираме в него”, обясни спортният директор.

„Това е отборът до нова година, а после вече ще мислим кого трябва да продадем и кого да привлечем. Много се надявам нашите юноши да израстнат и да станат основна част от отбора. Аз обаче не мога да прогнозирам какво ще се случи след година или шест месеца. Който може да предсказва бъдещео, значи гледа на кафе.”



„Най-важното е да изграждаме собствени играчи, които имат манталитет на победители и знаят какво означава Левски. Искаме след няколко години да няма нужда да купуваме нови състезатели, а да разчитаме на собствени кадри, защото без добри българи Левски много трудно ще преболедува тази криза, в която се намира.”




„Очаквам подкрепа отстрана на феновете. Те винаги са ни подкрепяли. Левски е голям клуб и феновете ни го показават непрестанно, видя се и на 100-годишнината. Искам на всички да е ясно, че ние правим всичко възможно този отбор да фонкуционира нормално. Това е нашата основна цел”, допълни Гонзо.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки