1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Сензациите в пресата: Гонзо навива Батков за таран

Сензациите в пресата: Гонзо навива Батков за таран

"Александър Томов увисна с над 20 бона на играчите" и още

Сензациите в пресата: Гонзо навива Батков за таран

Сензациите в българските спортни издания от днес, 10 август 2014 година:

 

"Тема спорт": Гонзо навива Батков за таран

 

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов ще опита да убеди собственика на клуба Тодор Батков да бъде осъществен още един трансфер. Според Иванов отборът трябва да бъде подсилен с тежък таран. В момента за върха на атаката „сините“ разполагат с Валери Домовчийски и Валери Божинов. И двамата обаче са идентични футболисти и предпочитат да играят не вклинени в противниковите защити, а на малко по-задни позиции.


Засега Батков не е въодушевен от идеята да бъде взет още един футболист. На „Герена“ през лятото акостираха 11 нови, без да броим завърналия се от наем в Спартак (Търнава) Роман Прохазка. Това са вратарите Стефано Кунчев и Кристиян Наумовски, защитниците Борислав Стойчев, Веселин Минев и Радослав Димитров, както и Лъчезар Балтанов, Георги Сърмов, Луис Педро, Валери Домовчийски, Мигел Бедоя и Антонио Кинта-Аниете. От тях дори един вече си тръгна - Балтанов отиде в Ботев (Пловдив). На "Герена" са притиснати от свиването на бюджета заради неспазването на финансовия феърплей на УЕФА. Точно поради това Георги Иванов вече обяви, че няма пари за нов играч, но на "Герена" всяко решение е предпоследно - така бе и с бившия треньор Пепе Мурсия, така бе и с Гонзо, който при завръщането си заяви, че няма да е наставник, но след това стана... Така че нищо чудно през следващата седмица да има развитие и по нов трансфер на "Герена". 

 

"Меридиан мач": Левски замрази трансфер на Кики

 

В Левски са били близо до сериозен трансфер, научи „Меридиан Мач". „Сините" на практика са уредили правата на нападателя и капитан на Локо (Пд) Дани Кики. Ексцентричният футболист е бил харесан лично от Георги Иванов, като мениджърът на „сините" е провел разговори и е успял да спазари трансфера на играча. До такъв обаче в крайна сметка така и не се стигна, тъй като самият Георги Иванов се е отказал и е стопирал сделката. В момента в Левски имат доста офанзивни играчи, след като разполагат с Валери Божинов, Валери Домовчийски, Луис Педро и испанците Мигел Бедоя и Антонио Аниете. На „Герена" по всичко личи остава и Антон Огнянов, който се считаше за сигурно ново попълнение на Локо (Сф). Това до голяма степен вероятно е осуетило първоначалните планове на Гонзо.


Дани Кики пък е основна фигура за новия Локо (Пд) на Неделчо Матушев. Той дори получи капитанската лента, която ще остане на ръката му и след връщането на клубната легенда Мартин Камбуров. Кики е и абсолютен любимец на „черно-бе-лите" ултраси, но, меко казано, не се слави като човек, който стриктно спазва режим.

 

"7 дни спорт": Александър Томов увисна с над 20 бона на играчите

 

С минорно настроение ЦСКА приема Хасково днес в първия си мач на стадион "Българска армия" за сезона. До този момент „червените“ нямаха възможност да играят на собствения си стадион, а предишното им домакинство беше срещу Левски на Националния стадион "Васил Левски". При „армейците“ обаче няма много поводи за усмивки. На първо място това е заради лошото състояние на клуба. Въпреки няколкоседмичните обещания ръководството така и не плати нито заплати за юни, нито част от забавените премии. С тези от миналия сезон ръководството вече дължи цели 10 бонуса и една заплата. Повечето от футболистите влизат в положение на ръководството, което похарчи доста пари за покриване на задължения по мониторинга този месец.Това пък означава, че Александър Томов и Александър Тодоров вече дължат по над 20 хил. лв. на футболистите от различни премии. Не е ясно кога ръководството ще се издължи на играчите, които честно си заработиха бонусите.

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев