Домусчиев бесен на коментатор: Все едно го бяха взели от сръбската телевизия

„Смятам да се свържа с ръководството на Нова телевизия”

Домусчиев бесен на коментатор: Все едно го бяха взели от сръбската телевизия

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е сериозно засегнат от коментатора на мача Партизан – Лудогорец (2:2). Това призна самият бизнесмен в обширно интервю пред Юлий Москов в “7 дни спорт”.

“Коментаторът като че ли го бяха взели от сръбската телевизия. През цялото време говореше за добрата защита на сърбите, за пропуснатите възможности на Партизан. Държеше се като счетоводител – правеше сметки колко пари ще изкараме, колко ще спечелим. Просто коментарът беше под всякаква критика”, заяви Домусчиев.

“Това не е само мое мнение, а на всички хора, които гледаха мача. Доста са възмутени от коментара по “Диема”. Съжалявам единствено, че го разочаровахме и отстранихме Партизан. Това беше единственият журналист, който изказа съмнения дали Безяк е бил ударен. И в сръбските медии няма някой да изказва съмнения, само нашият. Типично по български – да си завиждаме, да се мразим и да си пречим колкото можем.”

„Смятам да се свържа с ръководството на Нова телевизия. При всички положения имам добри отношения с управата на телевизията, но ще обсъдя тази тема, защото мен като българин ме боли. Вместо един коментатор на българска телевизия да милее за родното, вижте какво се получава”, добави той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки