Дебрецен върна изненадващо Вандер

Унгарският Дебрецен върна Вандер Виера на Ботев Пловдив. Причината трансферът да пропадне не е ясна официално, но играчът вчера следобед се появи на базата на Канарчетата в Коматево

Дебрецен върна изненадващо Вандер

Унгарският Дебрецен върна Вандер Виера на Ботев Пловдив. Причината трансферът да пропадне не е ясна официално, но играчът вчера следобед се появи на базата на Канарчетата в Коматево. Трябваше на вечерната тренировка на тима Вандер да поднови занимания. През последните няколко дни всекидневно се очакваше сайтът на унгарците да обяви привличането на южноамериканеца, но това явно няма да се случи, след като Вандер отново е в Пловдив. Под тепетата се надяваха много да продадат Виера на Дебрецен, а трансферната сума бе договорена за 100 000 евро.Това си е истински удар за Канарите, които привлякоха Вандер като свободен агент. Сега обаче завръщането на бразилеца ще се окаже добро стечение на обстоятелствата. То съвпада с продажбата на Юнес Хамза в Лудогорец, която ще отвори пробойна в офанзивен план. Така пред Вандер се отваря шанс да се бори отново за място в атаката на Ботев, където са още Иван Цветков и младоците Станислав Дрянов и Цветелин Чунчуков. 
 

Дават Доре на Интерпол

Ботев все още няма никаква вест от Феребори Доре. Нападателят не се е появил в лагера на жълто-черните и техните шефове продължават да го издирват. Конгоанецът явно не се притеснява, че пловдивският клуб сезира УЕФА за отсъствието му. Той настоява за трансфер в друг отбор, като фаворит за подписа му е румънският Клуж.

Под тепетата вече се шегуват, че трябва да обявят Доре за издирване чрез Интерпол. Такава идея е дал наскоро Вили Вуцов, след като опитите на ръководството да открие Доре удрят на камък. Той дори си е сменил телефонния номер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки