1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Вили Вуцов иронизира „бунта”: Сега съм много притеснен да не ме набият на входа на хотела

Вили Вуцов иронизира „бунта”: Сега съм много притеснен да не ме набият на входа на хотела

Не идваме като туристи в Бургас и не отписваме мача, подчерта Вуцов преди мача за Суперкупата

Вили Вуцов иронизира „бунта”: Сега съм много притеснен да не ме набият на входа на хотела
Наставникът на Ботев (Плодив) Велислав Вуцов осмя слуховете за бунт срещу него в отбора преди мача за Суперкупата срещу Лудогорец в сряда вечер.

„Сега съм много притеснен да не ме набият като си отида на входа на хотела. Глупости неземни. Жалкото е, че спортни вестници, които претендират да са някакъв модел да подражание, се превръщат в жълти издания”, лаконично отрече подобни информации Вуцов на брифинга в Бургас ден преди двубоя за Суперкупата.

Той подчерта, че Лудогорец  е фаворит заради класния си състав, но счита Суперкупата за голям шанс за младите играчи на Ботев. Вуцов не смята, че Ботев е обречен.

„Не идваме като туристи или да отписваме мача. Не се наемам да правя прогнози, но ще опитаме да покажем най-доброто от Ботев на този етап. Групата ни е къса, имахме тежък мач с Литекс, чака ни тежък мач с Левски. Дано имаме сили да се противопоставим. Ние имаме един млад отбор с много енергия, много желание. Това е една голяма възможност за тях да се докоснат до нещо голямо. Това не е война, а възможност за един добър на Лудогорец срещу един млад отбор на Ботев да поиграят на хубав терен. Ботев в момента с оптималния си състав имаме двама основни играчи от миналия сезон – Мариян Огнянов и Йордан Христов, Иршак е наказан, другите са млади момчета. Радвам се, че тези момчета имат възможност да се доберат до такъв мач, който само може да им помогне да израснат”, коментира Вили Вуцов.

Любопитен е коментарът на наставника за многото напуснали „канарчетата” това лято. Той пожела успех на Юнес Хамза в Лудогорец и ще стиска палци Хамза „да вкара Лудогорец в Шампионска лига”.

„Футболът е динамична ситуация. При нас има динамика по оста влизане – излизане, Всеки се съобразява с това, което има. Хамза е страхотен играч. Пожелавам му успех и дай Боже да вкара Лудогорец в Шампионска лига и да вкара много голове в турнира. За наша жалост той вече е в друг отбор. Лудогорец не е само Хамза, има една плеяда от 24-25 добри футболист. На всеки от тях трябва да се обърне внимание и всеки заслужава внимание от страна на съперника. Който и да играе от Лудогорец е добър футболист. Хамза е много добре подготвен физически и ако бъде вкаран в каквато и да тежка тренировка,. Ще издържи добре. Притеснението е, че той не изигра много контроли и може и да не е на оптимално ниво 90 минути. Добре е подготвен. Сигурно не е оптималното, но много малко му трябва. Това вече не е мой проблем, а на колегата (Дерменджиев)”.
Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев