Хамза контрира Стяуа: А те имат ли чест?

Потърсиха ме чак като разбраха, че Лудогорец ме иска, разкри тунизийският нападател

Хамза контрира Стяуа: А те имат ли чест?
Последното ново попълне­ние на Лудогорец Юнес Хамза сподели, че е доволен от трансфера си и нападна шампиона на Румъ­ния Стяуа, който до послед­но бе в борбата за подписа му. Така той допълнително нажежи атмосферата преди плейофа за влизане в Шампи­онската лига между двата отбора.

Пред румънските медии Хамза на­падна Стяуа, които го обви­ниха в липса на достойн­ство. Причината - бил дал ду­ма да премине в отбора от Букурещ, но след тоба се от­метнал.

"А те имат ли чест? Когато дойдоха да вземат Сърджан Лукин, защо не гово­риха с мен за трансфер в Стяуа? Те решиха да вземат Лукин и с мен нищо не се слу­чи. Дори видях президента им Аргасеала, но той не ми обърна внимание. Знаете ли кога Стяуа наистина ме по­искаха? Когато разбраха за интереса на Лудогорец към мен", посочи той през Gazeta Sporturilor.

.Той коментира и периода си в Ботев.

"Искам да благо­даря на клуба. Престоят ми там бе добър. Те се отнесоха много професионално към мен и ме приеха. Благодарен съм на феновете и хората в отбора. Доволен съм, че съм бил част от Ботев, макар и не много дълго", каза още Хамза.

Тунизиецът изкара 8 месе­ца при „канарчетата”. През това време той изигра 17 мача в А група, в които се разписа 7 пъти. Две от попа­денията му бяха в дебюта му срещу Лудогорец. Разградчани ще включат Хамза в списъка с картотекирани за мачовете със Стяуа от плейофите на Шампионска­та лига. Той ще получи права вместо Жуниор Кишада.

С трансфера на тунизиеца Хамза иностранците, дошли в Лудогорец в последните три години, станаха 33-ма от 18 различни националнос­ти. Само през това лято бя­ха взети мадагаскарецът Абел Анисе, колумбиецът Браян Ангуло и бразилецът Вандерсон.

Именно футбо­листите от страната на кафето са най-предпочита­ни в Разград. В отбора са още Марселинъо, Кишада, Кайсара, Шоко, а Платини напусна. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки