Сензациите в пресата: Хамза отрязал Стяуа заради непризнато дете от местна фолкпевица

Скандали заради 35 бона в Нефтохимик, ЦСКА пак сезира прокуратурата за "Титан", гласят Кукоч за титуляр в Разград

Сензациите в пресата: Хамза отрязал Стяуа заради непризнато дете от местна фолкпевица

Сензациите в пресата в сряда, 13 август, 2014 година:

Меридиан мач: Хамза отряза Стяуа заради фолкаджийка

Скандална история с фолкпевица е нака­рала Юнес Хамза да отреже Стяуа и под­пише с Лудогорец, пи­шат медиите в Румъ­ния. Според сайта „Фанатик” тунизиецът има дете от популя­рната отвъд Дунава певачка Раиса, което той не признава.

Име­нно заради скандали­те с непризнатото ба­щинство Хамза не ис­кал да се прибира в Букурещ. Тунизиецът направил детето на русокосото изкуше­ние по време на прес­тоя си в Петролул. Ед­на от версиите, че Хамза се дърпал от признаването на дете­то на религиозна ос­нова и невъзможността да сключи брак с Раиса.

Историята обаче изглежда като опит за някакво странно об­яснение за трансфер­ния провал на Стяуа. Според информации­те от Ботев отпреди четири дни Хамза се е бил договорил със „стелистите" и дори не е съществувал няка­къв „жълт" вариант за отказ. Впоследствие обаче се появила офертата от Лудого­рец, като разградчани давали 450 000 евро на „канарчетата", кое­то е със 100 бона по­вече от румънската оферта. Освен това Кирил Домусчиев дал и с 5000 евро повече заплата на тунизиеца.

Меридиан мач: Скандали заради 35 бона в Нефтохимик

Школата на новия Неф­тохимик по­лучи 35 000 лева финансиране от Община Бургас. Това е решение на съвет­ниците в местния парламент. В начало­то на годината от об­щината отпуснаха 100 бона целево за школата на „шейхо­вете". До този мо­мент на годината „зелените" са усвои­ли 65 000 лева.

 
Такъв клуб реално вече не съществува. Негов приемник се явява новоучредено­то СНЦ ФК Нефто­химик Бургас 1962. Именно на това дру­жество ще бъдат от­пуснати останалите 35 000 лева.
 
Част от съветници­те, които гласуваха предложението, из­разиха съмнение, че отпуснатите пари стигат до децата.
 
"Не може да дава­ме тези пари на част­ни търговски дру­жества, а после да питаме къде са пари­те", заяви Георги Дражев от НФСБ. На това опонира пък Общинският лидер на БСП Евгений Мосинов:

"Тези пари се хар­чат по предназначе­ние. Представители­те на Нефтохимик представиха пълна документация, в коя­то бяха описани дори кроасаните за деца".
 
В крайна сметка парите ще бъдат прехвърлени на но­вото дружество с не стопанска цел. Реше­нието бе прието с пълно мнозинство.

Меридиан мач: ЦСКА отново ще сезира прокуратурата за „Титан”

Приближени на председателя на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов ще внесат до
дни искане до глав­ния прокурор Сотир Цацаров. С него те настояват за щател­на проверка за това
как и къде се е изпа­рило делото, което бе образувано в Со­фийска градска про­куратура срещу Димитър Борисов за злоупотреби в ЦСКА.

Това съобщи аген­ция ПИК, която се позовава на свои из­точници от „армейс­кия" клуб. Жалбата ще бъде внесена в първите дни на сеп­тември, непосредст­вено след лятната ваканция на проку­ратурата.

„Червените" при­върженици имат ин­формация, че е об­разувано досъдебно производство срещу Гърнето въз основа на сигнали, според които той е ощетил ЦСКА. Впоследст­вие обаче то се е превърнало в такова срещу неизвестен извършител, с което се цели да се прик­рият истинските ви­новници.
 
Срещу Димитър Борисов се води де­ло и за побоя над щерката на Фатик Адриана Тюркмен.

Меридиан мач: Стягат Кукоч за титуляр в Разград
 
Очаква се ЦСКА да използва поред­ната опция за ляв защитник в предсто­ящото дерби срещу Лудогорец. Стойчо Младенов обмисля да заложи на проб­лемната позиция на последното попъл­нение Тончи Кукоч.
 
Ексцентричният хърватин подписа двугодишен договор с ЦСКА в края на миналата седмица, но той бе освободен да събере багажа си и да започне подготовка с „ар­мейците" едва от по­неделник. Кукоч е показал добра фи­зическа форма в първите занимания, което е убедило треньорския щаб, че може да му се има доверие.

Изборът на Кукоч се налага и заради липсата на много опции за тази пози­ции. От началото на сезона на тази по­зиция се изредиха Венци Василев, кой­то счупи пръст в ре­ванша със Зимбру, Кристиян Супусепа и Сендрино Миси-джан. Нито един от тях обаче не убеди, че е идеален за ле­вия фланг на защита­та.
Шеф на Нафтата с интересни разкрития, вижте каква отлична новина чака Бургас

Интервю с изпълнителния директор Николай Тодоров

Сензациите в пресата: ЦСКА праща защитник в Етър

Война в Бургас заради треньор, Ренан виси за Торпедо, Стивън Петков води атаката на Ботев срещу ЦСКА, бразилец пред дебют и още…

ОБЗОР: Нефтохимик е лидер в Югоизточната Трета лига (РЕЗУЛТАТИ)

Вижте как завършиха срещите от третия кръг и класирането след тях

ОФИЦИАЛНО: Нефтохимик се раздели с треньор по взаимно съгласие

Господин Господинов вече не е част от академията

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Черно море с втора победа в Елитната група

“Моряците”, водени от Мартин Христов, надиграха тима на Нефтохимик в Бургас с 2:0

ОБЗОР: Нефтохимик взе 3 т. от Марково в Югоизточната Трета лига

Вижте всички резултати и класирането след втория кръг

Димо Кръстев с повиквателна за националния отбор

Талантът заминава за приятелски турнир в Москва

Кишишев: Бургаското дерби ще ни даде 3 т. и нищо повече

"Нефтохимик е като асансьор - хем в елита, хем е в Трета лига", каза още бившият национал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки