Черно море загуби Бакари за целия полусезон

Сашо Станков бе категоричен, че няма да подава оставка

Черно море загуби Бакари за целия полусезон

Нападателят на Черно море Бакари, който бе заменен принудително заради травма в мача на "моряците" срещу Марек, е с тежка контузия и ще отсъства най-малко 5-6 месеца. Това обяви на редовната си седмична пресконференция наставникът на Черно море Александър Станков.

Футболистът е със скъсана предна кръстна връзка и ще претърпи хирургическа интервенция. Операцията най-вероятно ще се състои в България. Станков коментира, че е жалко, че Черно море няма да може да разчита на нападателя за дълъг период от време.

Запитан ще се търси ли заместник на Бакари наставникът посочи, че след мача на Черно море с Литекс в Ловеч в петък ще има среща с ръководството на футболния клуб. Станков призна, че при всички положения Черно море трябва да търси попълнения.

"Ще настоявам при всички положения да попълним отбора, но всичко опира до средства, възможност и желание на ръководството", обясни треньорът.

Според Станков Черно море се нуждае от едно, максимум две качествени попълнения, но дори и с тези футболисти отборът може да има резултат. За гостуването на Литекс в петък в мач от 5-тия кръг на "А" група Станков коментира, че отборът се готви нормално. Той очаква тежък мач за отбора си в Ловеч.

Наставникът каза, че освен Бакари има и други състезатели с леки травми.

"С хората, с които разполагаме, отиваме в Ловеч да играем тежък мач. Отиваме да постигнем положителен резултат, който да обърне климата в отбора и да даде повече самочувствие", заяви още Станков.

Той бе категоричен, че не е имал и няма намерение да подава оставка като старши треньор на Черно море. "Всички трябва да знаят, че нито в един момент не съм имал колебания за извършената работа до момента", коментира Станков и допълни, че няма да се поддаде на 17-18 души плюс двама журналисти, които се опитвали да манипулират общественото мнение.

Треньорът допълни, че приема всякакви градивни критики, но има преднамерени неща, целящи да разколебаят него и обстановката в отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки