1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Пълна мистерия около сектор "Г" на стадион "Българска армия"

Пълна мистерия около сектор "Г" на стадион "Българска армия"

Сдружение "ЦСКА Завинаги" помага на клуба, но главният акционер не ги "чува"

Пълна мистерия около сектор "Г" на стадион "Българска армия"

Сдружение ЦСКА завинаги е готово да предостави всички седалки по проекта за сектор Г на ст. Българска армия. Строителните процедури и конструкцията на северната трубуна са прерогатив единствено на ръководството на клуба. От месец май шефовете обещават да стратират ремонта, а поредната фиксирана дата на която съоръжението трябва приеме привържениците е 23 август в домакинския мач срещу Марек. Технологично дейностите отнемат 3 седмици след получаване на документация за строеж, а такава все още няма.

УС на Сдружение "ЦСКА Завинаги" днес утвърди нови срокове за завършване на третото игрище за школота на ст. "Българска армия" и изграждане на детска площадка към Столична община. Цялостната инвестиция след завършване на всички проекти в края на септември ще надхвърли 1 млн.и 200 хил. лева.

Сдружението и клуба все още не се подписали споразумение за признаване разходите и приспадането им като част от договора с Министрество на спорта срещу придобиване на акции. Членът на сдружение "ЦСКА Завинаги" архитект Ивайло Мишев, обяви, че организацията помага на клуба, но главният акционер не ги "чува". 

"Не става въпрос да се заяждаме за каквото и да било. Напротив, ние искаме сектор "Г" да стане готов максимално бързо. Но се притесняваме, че ако максимално бързо се направи сектор "Г", няма необходимото конструктивно становище по отношение на състоянието, което не е много добро. Може да се стигне до неприятни последици за част от зрителите, т.е. може да се случи някакъв сакатлък. Искаме феновете, като ходят на стадиона, да се радват и да подкрепят отбора", посочи той пред Би Ти Ви. 

"Ние до този момент нямаме информация, че ще бъде направен сектор "Г" до мача с Марек. Там работи друга фирма. Съгласно нашите разчети, които направихме преди 3 месеца, за да се направи сектор "Г" като хората, са необходими 90 дни. За 3 месеца сектор "Г" става в перфектен вид", добави Мишев.  

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА ЖИВО: Черно море - ЦСКА 0:0

Следете с Novsport.com

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев

Генчев спира войната с ЦСКА

Аз одобрявам постовете във фейсбук страницата ми

Хебър нападна елитен съдия, не искат да им свири повече мачове

Станимир Тренчев си навлече гнева на отбора от Пазарджик

Крумовград победи с 2:0 и наля още масло в огъня на Локо Пловдив (ВИДЕО)

"Смърфовете" записаха пети мач без победа