Румен Трифонов: Удобен момент за "червена" победа над Лудогорец

Мислите на Лудогорец са насочени изцяло към Стяуа, а и има умора след мача с Ботев за Суперкупата, смята бившият "армеец"

Румен Трифонов: Удобен момент за "червена" победа над Лудогорец
Румен Трифонов смята, че дербито Лудогорец – ЦСКА идва в много подходящ момент за „червените”.

„Според мен е удо­бен момент ЦСКА да спечели. Мис­лите на Лудогорец са насочени към мача със Стяуа. Заради това шампионите може да не са достатъчно кон­центрирани. „Червени­те" са на гребена на вълната, което ще им помогне за добро пред­ставяне. Стойчо Младенов от­ново събра силен отбор. Първоначално изглеж­даше, че ЦСКА ще бъде по-слаб от миналото първенство. Това бе свързано с напускането на Емил Гъргоров. Баде­ма беше душата на „ар­мейците". Впоследствие новите попълнения на „Армията" разгърнаха своя потенциал и успе­хите дойдоха. Още е ра­но за генерални изводи, но със сигурност ЦСКА ще бъде в битката за първото място", споделя Румен Трифонов пред „Меридиан мач”

„Лудогорец разполага с много силен отбор. Съставът, воден от Геор­ги Дерменджиев, е изключително добре балансиран. В Разград привличат само доказа­ни имена, което им вди­га още повече класата. За всички фенове на футбола е ясно, че мис­лите в Лудгорец са на­сочени към битката за място в Шампионската лига. Титулярите на разградчани се раздадоха срещу Ботев за Суперкупата. Това няма как да не даде отражение сре­щу ЦСКА. От друга страна, при „червените" се връщат в игра Вальо Илиев и Сашо Тунчев, което ще им донесе си­гурност в защитата. Тони Силва, Карачанаков и Буш са способни да из­ненадат противника във всеки момент. Лудого­рец е фаворит, но съм сигурен, че ЦСКА няма да се даде без бой. Стойчо Младенов вече веднъж победи в Разг­рад и добре знае как да изненада съперника!", завърши бившият фут­болист на „червените", който сега защитава цветовете на Локо (Сф). 
Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки