Вуцов: Публиката не бива да бъде наказвана

„Тотално надиграхме Славия”, каза треньорът на Ботев

Вуцов: Публиката не бива да бъде наказвана

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов каза, че е много доволен от победата днес над Славия с 2:0. Той подчерта, че „канарчетата” напълно са надиграли съперника си. Вуцов не пропусна да похвали и публиката на „жълно-черните”, като отсече, че феновете никога не трябва да бъдат лишавани да гледат отбора си.

 

„Много хубава победа за нашия отбор. Нашият отбор е съставен  в по-голямата си част от млади играчи. Виждате, че и днес правим ротации. Признавам си че не познавам още качествата на играчите си. но има старание, видя се ясно. Не искам да имам 11 титуляри, искам да има конкуренция, защото един ако се контузи, ще надигнем глас народен. С дисциплина и концентрация стават нещата. Ботев беше с класа над Славия, надиграхме противника навсякъде. Всички искам да се борят, да се трудят и да търсят мястото си под слънцето”, каза той.

 

„Преговаряме сега с двама трима и бих казаха, че са много добри играчи. Даже единият е толкова добър, че няма да го гледам. Заплатата му в предишния клуб е била пет пъти по-голяма. Въпрос на преговори е. Търсим завишаване на конкуренцията и подобряване на някои детайли. Искаме да подсилим защитата”, добави Вуцов.

 

„Публиката беше феноменална. Хората си тръгнаха щастливи, което за мен е най-важното. Днес отборът игра добре и спечели. Не одобрявам  публиката да търпи такива наказания. Публиката не бива да бъде наказвана. Представете си театър без публиката и актьорите да ги гледат гримьори, сценаристи и режисьори”, каза още треньорът на Ботев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки