Гонзо крещи на нападателите

"Бъдете по агресивни, пресирайте защитниците. Движете се, играйте за отбора"

Гонзо крещи на нападателите

Силният човек в Левски Георги Иванов нахока здраво нападателите на „сините". Мениджърът на отбора използва паузата за национални отбори, за да работи на спокойствие с футболистите си. На тренировката вчера сутринта Гонзо заложи на двустранна игра. По време на нея той се вбеси от изявите на нападателите си. Георги Иванов нахока здраво Божинов, Домовчийски, Аниете и другите, които се изявяват в предни позиции. Гонзо поиска от тях да се движат малко повече и да работят за отбора. „Функциите ви не са само да вкарвате голове. Бъдете по агресивни, пресирайте защитниците. Движете се, играйте за отбора", скастри своите Гонзо, пише вестник "Меридиан мач".


Както е известно, един от големите проблеми на Левски от началото на сезона е именно играта в атака и липсата на голове. За седем кръга „сините" са вкарали повече от 1 попадение само в двубоя с Ботев (Пд) у дома, спечелен в последните секунди с 2:1. Още два пъти тимът се измъкна с трудни победи с по 1:0. Това кара Гонзо да продължава да търси централни нападатели.


За жалост на Гонзо Валери Божинов се намира в трагична форма, а ритъмът на Валери Домовчийски бе нарушен от няколко контузии. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки