Сердижу Буш: Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион на България

„Искам да стана по-добър и да играя на Запад”, каза нападателят на „червените”

Сердижу Буш: Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион на България

Нападателят на ЦСКА Серджиу Буш каза, че вярва, че „армейците” имат силите да стана шампион на България през този сезон. Младият румънски талант подчерта, че отборът в момента върви много добре, вкарва голове и не вижда причина да не завърши на първото място.

 

Буш бе избран за Футболист номер 1 на 7-ия кръг на А група. До момента той има 5 гола в сметката си и е лидер по този показател в шампионата. 

 

„Много съм горд от тази награда. Посещавам я на целия отбор, защото моите съотборници ми помогнаха. Важно е, че спечелих първа награда, която ще ми даде още повече самочувствие. Нивото на качество в българския футбол е същото като в Румъния. Там съм играл 3-4 години. Играта ми там допринесе да дойда тук и да трупам опит”, каза той.

 

„В ЦСКА сме като семейство. Атмосферата е добра, нямам финансовите възможност като Лудогорец, но вярвам, че нещата ще се оправят. Чувствам се много добре тук. Най-важното за мен е да съм здрав и стъпка по стъпка ще постигна мечтите си – да стана по-добър футболист и да играя на Запад. Искам и да играя за първия отбор на Румъния, това също е цел за мен”, добави още нападателят.

 

„Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион този сезон. Играем много добре, можем да поддържаме това ниво, отбелязваме голове и не виждам причина да не станем първи. Важно е за мен и да стана голмайстор на първенството. Нямам намерение да спирам дотук. Вкарал съм едва пет гола само. Феновете може да са сигурни в нашите успехи”.

 

„Стойчо Младенов е много добър човек, много ми помага, той ме доведе от Румъния. Имах оферти от топ клубове, но това беше моето желание. Просто исках да изляза извън Румъния и да се пробвам. Ако нищо не стане, никой няма да пострада и ще се върна. Засега съм много доволен в ЦСКА. Имам договор за 2 години, след това ще мисля”, допълни Серджиу Буш.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки