Берое U17 продължава с победния ход, жертвата бе Чавдар

Младите таланти на заралии победиха с 3:0

Берое U17 продължава с победния ход, жертвата бе Чавдар

Юношите младша възраст на „Берое“ постигнаха трета поредна победа в Елитната група до 17 г., след като днес се наложиха с 3:0 над тима на „Чавдар“ (Етрополе). Руси Чернаков даде преднина на домакините в края на първото полувреме, а след почивката Иван Червенаков и Калоян Динев оформиха крайния резултат. „Заралии“ доминираха през всичките 80 минути и заслужено се поздравиха с успеха.

В 4-ата минута Руси Чернаков центрира от пряк свободен удар в големия пеналт, където Атанас Панов засече с глава, но стражът на гостите прояви добър рефлекс и изби.

Четири минути след това Преслав Георгиев получи топката на дъгата на наказателното поле, но притиснат от отбраната на „Чавдар“ бе принуден да подаде към Неделин Бакърджиев, който стреля в движение, но кълбото премина над целта.

В 13-ата минута Ивайло Стоянов получи топката по десния фланг, надхитри бранител в червено и центрира в малкия пеналт, но там вратарят на гостите бе пласиран добре и хвана.

Удар на Неделин Бакърджиев от границата на пеналта по земя попадна право в ръцете на Михаил Камбуров три минути по-късно.

В 24-ата минута центриране от пряк свободен удар на Росен Пандарев попадна в ръцете на пласиралия се Веселин Добрев.

Пет минути след това парирана от бранител в червено топка попадна в Янчо Янчев, който стреля от далечна дистанция, но не затрудни стража на „Чавдар“, който улови.

Росен Пандарев не бе точен при изпълнението си на пряк свободен удар в 33-ата минута.

Три минути по-късно резултатът бе открит. Руси Чернаков получи страхотно дълго подаване и от непосредствена близост се разписа за 1:0, прокарвайки топката между краката на вратаря на гостите.

В 39-ата минута Руси Чернаков получи топката от Янчо Янчев на границата на големия пеналт, но ударът на десетката не намери рамката на вратата.

Михаил Камбуров улови центриране от пряк свободен удар на Руси Чернаков в 48-ата минута.

Секунди по-късно домакините на два пъти имаха възможност да вкарат второ попадение след центрирания от ъглов удар, но отбраната на гостите се справи.

Минута след това Ивайло Стоянов центрира в малкия пеналт, където стража на гостите изби, но право в краката на Иван Червенаков, който стреля в движение от границата на наказателното поле и ефектно прати топката във вратата за 2:0.

След точно час игра Росен Пандарев центрира от дълбочина, защитата на „старозагорци“ се справи в ситуацията и изчисти.

В 66-ата минута Станислав Белчев засече с крак центрирана в малкия пеналт топка, но не намери целта.

Три минути след това Борислав Трендафилов се измъкна зад защитата на „заралии“, но останал очи в очи срещу Веселин Добрев, бе пресрещнат от вратаря, който изчисти кълбото.

В 71-ата минута Преслав Георгиев засече с глава центрирана от Руси Чернаков топка, но я прати над напречната греда.

Две минути по-късно Калоян Динев сложи точка на спора с безпощаден удар от 20 метра, насочвайки топката точно под напречната греда – 3:0.

В последната възможност за „зелено-белите“ в 77-ата минута Ивайло Стоянов центрира в наказателното поле, където Преслав Георгиев се озова срещу опразнената врата, но бранител в червено изчисти кълбото пред неговия поглед.

След тази четвърта победа за сезона възпитаниците на Владислав Януш са втори във временното класиране с актив от 12 точки. Лидер са „ДИТ“ с пълен актив от точки. 

Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки