Кличко; Бях в ситуацията на Пулев, не ме обвинявайте във всички смъртни грехове

Нито един човек не си е върнал билета за пренасрочената дата, казва световният шампион в тежка категория

Кличко; Бях в ситуацията на Пулев, не ме обвинявайте във всички смъртни грехове
Владимир Кличко за поре­ден път каза, че контузията му е реална и лекари­те, които са го из­следвали, могат да потвърдят то­ва. Вчера светов­ният шампион в тежка категория по бокс за профе­сионалисти говори пред „Московский комсомолец" и разкри какво мисли за мнение­то на Кубрат Пу­лев, Александър Поветкин и още много други бок­сьори, че контузи­ята му е просто трик, за да разст­рои подготовката на Кобрата за ма­ча, който трябва­ше да се състои днес в Хамбург.

„Кой каквото и да си говори, рин­гът е мястото, на което се доказваш, че си по-силен. Ос­таналото са празни приказки. Аз също съм изпадал в ситуация, когато противникът ми отме­ни боя заради трав­ма (Дейвид Хей -б.р.), но аз не го об­виних във всички смъртни грехове на света", каза по-мал­кият от братята Кличко.

„Мач ще има и той ще е на 15 но­ември, отново в Хамбург. Сега ще ви кажа нещо инте­ресно - свидетели сме на уникален случай. Мнозина твърдят, че хората са разочаровани и масово ще си връ­щат билетите, въп­реки че те ще важат и за 15 ноември, но досега никой не го е направил. Дори й един човек не си е върнал билета", до­пълни Кличко. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки