Сензациите в пресата днес: ЦСКА плати 60 бона на Металург (Донецк)

И още: Марибор следи Безяк, Щутгарт се интересува от Моци

Сензациите в пресата днес: ЦСКА плати 60 бона на Металург (Донецк)

Сензаcиите в пресата на девети септември 2014г.:

"Тема спорт" Клубът платиш 60 бона за мача с Металург Д

60 000 лева е платил ЦСКА за идването и престоя на Металург Донецк в София, разбра "Тема Спорт". Раз­ходът обаче напълно е пок­рит от приходите, които червените са генерирали от продажбата на билети и фенартикули. Клубът дори е излязъл на печалба.

Ръководството на ЦСКА обяви приходи в размер на 26 800 лева само от прода­дени ВИП билети за прияте­лската среща. Мачът бе главната атракция в целод­невен празник на стадиона, организиран от шефовете на 31-кратните шампиони. Още преди срещата от ЦСКА обявиха, че пускат в продажба специални билети на стойност 1000, 500 и 100 лева, с които привърженици­те могат да помогнат на клуба, като си ги закупят, срещу което ще получат място в ложите, както и по­даръци като сакове, официа­лен екип на първия отбор, анцуг и топка с подписите на всички футболисти и треньора Стойчо Младе­нов. На официалния сайт на червените бяха публикувани имената на закупилите си ВИП билети, които не са по­желали изрично да останат анонимни. От публикувани­те имена става ясно, че са били закупени 14 "златни" би­лета на стойност 1000 ле­ва, 9 "сребърни" от по 500 ле­ва и 83 "бронзови" с цена 100 лева. Прави впечатление, че главният акционер Алек­сандър Томов е изпълнил обе­щанието си да си купи от "златните" билети, като срещу името му стои покуп­ката на 6 бройки с цена 1000 лева.



"Тема спорт": Марибор следи Безяк

Нападателят на Лудого­рец Роман Безяк е попаднал в полезрението на словен­ския шампион Марибор. Виолетовите отскоро сле­дят 25-годишния футбо­лист. Представители на клуба са гледали голмай­стора в няколко мача npeди сезона, като са останали с добри впечатления. Оча­ква се Марибор, който по­падна в група с Челси, Шалке и Спортинг Лисабон в Шампионска лига, да наблю­дава Безяк и в следващите месеци. Ако нападателят успее да впечатли скаути­те на словенците, не е из­ключено през зимата да бъ­де отправена и конкретна оферта за правата му. Съмнително е обаче, че Ма­рибор може да удовлетво­ри финансовите претен­ции на Лудогорец за Безяк.



Интерес от чужбина не липсва и към централния бранител на Лудогорец Козмин Моци. Румънецът, който попадна в отзиви­те на медии от цяла Евро­па заради изявите си като вратар в плейофа срещу Стяуа, е следен от Щут­гарт. Засега обаче от Лу­догорец не са склонни да се разделят с него. Най-веро­ятно в близките месеци от клуба ще предложат и нов договор на 29-годишния защитник. Сегашният контракт на бившия фут­болист на Динамо Букурещ изтича през лятото на 2015 година.

Лудогорец привлече национал на Швеция

Трети нов в Разград това лято

Лудогорец представи носител на Купата с Левски

Михаило Шекеровски влезе в щаба на Дерменджиев

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки