Лудогорец удари 265 000 евро джакпот

Шампионите почнаха ремонта на "Васил Левски"

Лудогорец удари 265 000 евро джакпот

УЕфА зарадва Лудогорец с джакпот от 265 000 евро. Централата в Нион разпореди отборите, които са влезли в групите на Шампионската лига, да получат 80% от глобите, наложени за неспазване на финансовия феърплей. Най-жестоко бяха ударени ПСЖ и Манчестър Сити с по 60 млн. евро. Сред прегрешилите бе и Левски. "Сините" бяха наказани с 200 000 евро, пише вестник "Стандарт". 

 

В същото време шампионите стартираха ремонта на стадион "Васил Левски", за да могат да приемат спокойно на него съперниците си в лигата на богатите. Бившите коментаторски кабини в сектор "А" ще се превърнат в луксозни ВИП-ложи. Ще има и подобрения на местата за журналисти, които според УЕфА не са достатъчни. От Нион искат допълнителни 100 места там.

 

Останалите препоръки са: по-силно осветление в центъра на терена, нови резервни скамейки със седалки с отопление, допълнителни камери извън стадиона, телевизори в стаите заделегата и съдиите, изкуствена трева около флагчетата за корнер и за загрявка на резервите, преместване на вратите с 40 см, допълнителни женски тоалетни, стесняване на терена, както и нова врата за изхода за футболистите.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки