Сектор Г за Тончи Кукоч: След Тиаго най-после имаме силен ляв бек

"Само да имахме и един такъв отдясно, че Апостол...", споделят феновете

Сектор Г за Тончи Кукоч: След Тиаго най-после имаме силен ляв бек

Интересна дискусия се оформи в официалия форум на ЦСКА около едно от новите попълнения на отбора - Тончи Кукоч. Като цяло мнението на феновете за хърватина е подчертано положително, като естествено се отправят и забележки, най-вече към играта му в дефанзивен план. 

 

forever red: Просто си е много добър, със самочувствие, с техника и почти без грешно отиграване, а скорост и физика не искам да ги коментирам - щом е бил в Италия, макар и в Бреша, не ще да е като Миневите, Евала, момче! Отдавна не се бях кефил така на наш играч. Не се спира дори и накрая, когато видимо се изморява. Дано да не се оправдае това с кофтия му характер и като балканец да се впише, и то за дълго.

05051948: Този май ще се окаже трансферен удар. Има-яяма десет години след Тиаго Силва отново имаме читав ляв бек.

Micho : Бачи Тончо е огромен! Ей точно такива хора правят тази игра толкова колоритна и народна -истински пердета, които обаче са много добри на терена!

чичо Гошо: Това вече е бек! Само да имахме и един такъв отдясно, че Апостол...

CSKA_Zavlnagl: Този пич си е буквално луд...

DeIJPieroSO : Искам Бандата за десен бек и отборът ще е готов за битки.

tamo: Прави впечатление, че няколко пъти при губене на топката от наша страна много закъснява с връщането си назад и само фактът, че играем срещу слаби отбори, ни предотврати проблеми от неговата зона. И преди да ме обвините, че само го храня - в атакуващ план е отличен.

CSKAveteran: На излизане от съблекалнята след мача с Марек се чува реплика от фен - 'Тончиии, голем сиии! А той с усмивка отвръща "К-у-р-а-ц съм голем!"

Smoikata: За мене много си оголва зоната, и това ще ни е проблем, срещу силните отбори.

Sprite : От години говоря, че ни трябват балканци или, хайде, източноевропейци. Буш, Кукоч, Дивиш и Маркович (като беше здрав), са най-добрите в отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки