Стойчо Младенов: Такава грешка се допуска веднъж в кариерата на един вратар и точно на нас се случи, съдбата върна на Черно море за "Герена"

Ще направим всичко възможно да удържим първото място, отсече треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов: Такава грешка се допуска веднъж в кариерата на един вратар и точно на нас се случи, съдбата върна на Черно море за "Герена"
„Мач, в който от никаква ситуация успях а да ни вкарат гол, една греша, която се допуска веднъж в кариерата на вратар, се случи на нас”, съжаляваше старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след равенството 1:1 на „Тича” срещу Черно море. 
 
„Не заслужавахме да загубим точки във Варна. Контролирахме мача. Първото полувреме беше по-добро, отколкото второто. Второто много се накъса играта, всяка спорна топка беше за тях. От една изритана топка се случи това, което най-малко сме очаквали. Съдбата върна на Черно море за загубата на "Герена” накрая, добави Младенов. 
 
Що се отнася до контузията на Валентин Илиев, наставникът обясни: „Вальо, разбира се, имаше проблеми с глезена, но това е той, който всички искаме да виждаме. Независимо от болките, изигра на високо ниво 90-те минути. Иначе щяхме да го заменим. От него ни най-малко имаме притеснения.”
 
„Животът продължава, важното е, че отборът се развива и играе добре”, заключи Стойчо Младенов.
 
На пресконференцията той призова за подкрепа към грешника Якуб Дивиш.   
 
„В момента трябва да го подкрепим, защото той е вратар от класа, станалото станало.”
 
Според Младенов, отборът му не се е дръпнал прекалено рано.  
 
Просто Фелипе, който е барометърът, трябваше да го заменим. Оттам и Буш. През седмицата буш имаше проблеми. Те бяха двамата, които отпаднаха физически и трябваше да бъдат заменени.”
 
Стойчо Младенов заяви в заключения, че той и щабът му ще направят всичко възможно ЦСКА да удържи първото място до края на сезона! 
 

„ЦСКА трябва да удържи това място, знам, че ще бъде трудно, знам българската действителност каква е. Виждаме вчерашните мачове, ние имаме класата и възможността да бъдем първи в класирането и ще направим всичко възможно да бъдем там, защото много ни отива. Най-много отвива на ЦСКА.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки