Мишо Венков: Стана мач като Стоук Сити – Уигън - ритане нагоре

„Първата шестица ни беше целта, но трябват победи"

Мишо Венков: Стана мач като Стоук Сити – Уигън - ритане нагоре
„Стана мач като Стоук Сити – Уигън, ритане нагоре”, каза крайният защитник на Черно море Михаил Венков след равенството с ЦСКА на „Тича” (1:1), но после уточни, че се шегува.
 
„Доволни сме от точката. Излязохме с друга нагласа – да се надиграваме и ако можем да спечелим, но този резултат ни удовлетворява. Бяхме неуверени, нямахме и ситуации за гол, футболът е игра на грешки. Даже накрая имахме ситуация, в която при по-добро изиграване, можехме да победим”, коментира той.
 
Черно море иска да се класира в първата шестица, но според Венков тази цел се отдалечава.
 
„Първата шестица ни беше целта, но трябват победи. Само с победи се излиза от тежката ситуация. Всички го осъзнаваме това. Да играем добър футбол. Върнем ли хората на стадиона, значи сме си свършили работата. Ако не вярваме за първата шестица, по-добре да си съберем багажа. Всичко обаче минава през победи. Ако не сме агресивни, трудно и ще трябва ада се задоволим с втората шестица.”
 

На въпрос за ролята на наставника Никола Спасов 31-годишният футболист каза: „Много голяма роля играе и треньорът. Имаме нужното спокойствие. В момента тренираме с настроение, имаме добър колектив. Всичко зависи от нас. Той прави нужното, но ние сме актьорите.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки