Левски с 4-и вратар за 8 кръга

Тръст „Синя България“ пък реши да използва наказанието, за да организира благотворително гледане на мача със Славия

Левски с 4-и вратар за 8 кръга

Титулярният вратар на Левски Пламен Илиев попадна в групата за днешното столично дерби срещу „Славия“ на „Герена“ и трябва да излезе титуляр. Националът счупи кост на крака в предсезонната подготовка. Но днес се чака първият му мач за сезона.

Шампионатът по време на 100-годишнината на Левски ще се запомни и със своеобразния феномен - още до 8-ия кръг на първенството „сините“ да използват цели чети-рима различни вратари, пише вестник "24 часа".

Македонецът Кри-стиян Наумовски, който трябва да е резерва днес, дебютира за „Левски“ срещу „Локомотив“ (Пд). Стефано Кунчев пази с ЦСКА, „Локомотив“ (Сф) и „Берое“. В Стара Загора сбърка фатално и бе сменен на почивката от Наумовски, а веднага след това изгонен. След това юношеският национал Александър Любенов пази срещу „Ботев“ (Пд), допусна 3 гола от „Литекс“ и Наумовски се завърна пак срещу „Черно море“. Любопитно е, че и Наумовски, и Кунчев, и Любенов записаха своите дебюти за първия отбор на „Левски“ в изминалите 7 кръга.

Подписалият договор в четвъртък Наджиб Амари също е сред 19-имата избраници на Георги Иванов за най-старото столично дерби. Алжирецът ще стане поредният играч с дебют за клуба в кампанията. В разширения състав са и трима юноши - Мики Орачев, Радослав Цонев и Божидар Краев.

Тръст „Синя България“ пък реши да използва наказанието на „Левски“ да играе без публика, за да организира благотворително гледане на мача в бар в НДК.

Всеки фен плаща символичен вход, като се събират дарения за възстановяване на мемориала на Гунди и Котков на Витиня, който беше осквер-нен за пореден път.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки