Реал се разбра с Арсенал за Сами Кедира

По всички личи, че Реал Мадрид се е договорил с Арсенал по въпроса с трансфера на полузащитника Сами Кедира, който ще бъде на стойност между 11 и 14 милиона евро, твърди сайтът sbnation.com.

Реал се разбра с Арсенал за Сами Кедира
По всички личи, че Реал Мадрид се е договорил с Арсенал по въпроса с трансфера на полузащитника Сами Кедира, който ще бъде на стойност между 11 и 14 милиона евро, твърди сайтът sbnation.com.
 
Ако сделката се осъществи германският дефанзивен халф отново ще се събере с добрия си приятел Месут Йозил, който също премина от "белия балет" в клуба от Северен Лондон.
 
За Кедира се говори, че трансферът му в Реал бил именно с такава цел - да прави компания на Йозил и да му помага за по-лесна адаптация.
 
В момента бившият играч на Щутгарт е контузен. Той се подложи на артроскопия на коляното, а очакванията са да се върне на терена до два месеца. Но дори и тогава едва ли старши треньорът Карло Анчелоти ще разчита на него, след като при 4-3-3 в последния мач с Депортиво Ла Коруня пусна изненадващо Тони Кроос пред двамата централни бранители.
 
Анчелоти разкри детайли около състоянието на полузащитниците Иско и Асиер Ияраменди, които не получават достатъчно шансове за игра, но италианският специалист обяснява това с голямата конкуренция.
 
"Разбира се, и на двамата не им е лесно. Но Иско и Ияраменди са професионалисти и уважават решението на своя треньор. Те са готови да влизат на терена за по 20-30 минути.
 

През миналия сезон Иско се показа от много добра светлина и имаше важна роля в доста от мачовете. По въпроса дали продължават да му гласувам доверие, гарантирам, че нищо не се е променило. Той е много млад и е бъдещето на Реал. Не винаги е на терена, но това е заради голямата конкуренция", каза италианският специалист.

Челси с колосална оферта за нападател

Исак може да премине на "Стамфорд Бридж"

Челси обяви трансфера на Месиньо

За него клубът брои огромна сума на Палмейрас

Евертън привлече заместник на Амаду Онана

Отборът взе Тим Ироегбунам от Астън Вила

Нюкасъл преговаря с Евертън сделка за Калвърт-Люин

Все още обаче няма сключено споразумение

Ливърпул със сериозни мераци към италиански национал

"Червените" проявяват много сериозен интерес към Рикардо Калафиори

Лоши новини в лагера на Англия: Шоу пропусна тренировка на отбора

Причината за това е контузия

Челси брои 60 млн. за 17-годишен

Естевао е поредният голям талант на Палмейрас

Алехандро Гарначо ще играе на Копа Америка

Перлата на Юнайтед получи повиквателна

Ювентус със сериозни мераци към ас на Астън Вила

Дъглас Луис е попаднал в полезрението на торинци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки