Вили Вуцов беснее срещу реферите: За тях на терена имаше само един отбор, а голът, който реши мача, бе от засада

„Не познавам футболистите на ЦСКА, но на едно момче щяха да му счупят ръката в пеналта, а дузпа нямаше”

Вили Вуцов беснее срещу реферите: За тях на терена имаше само един отбор, а голът, който реши мача, бе от засада

„Аз не мога да не се гордея с отбора си, но резултатът няма как да ме топли.”

Това бяха първите думи на Вили Вуцов след минималната загуба на водения от него тим на Ботев (Пловдив) в мача срещу ЦСКА от XI кръг на „А” група. „Канарчетата” отстъпиха с 0:1 на стадион „Българска армия”, а техният наставник не спести критиките си към съдийската бригада, в лицето на главния рефер Георги Йорданов и неговите помощници Георги Дойнов и Милен Арабаджиев.

„Най-важното е, че днес имаше двама души, които не знаеха, че на терена има два отбора! Те си помислиха, че играе само един. Особено този тука, отстрани, ако има някакво отсъждане в полза на единия отбор, аз ще вляза да играя на терена. Тъчове, засади, фаулове и какво ли не, всичко беше в полза на ЦСКА. Другият няма какво да го коментирам изобщо. Щом не смеем да се дават такива дузпи... В края щяха да му счупят ръката на едно тяхно момче, няколко вътре в наказателното поле, а не бе отсъдена дузпа. Не знам на кой точно, не познавам футболистите на ЦСКА. Мисля, че Сънди – четвърти номер. Сигурен съм, че в момента му гипсират ръката. Щом този човек не е видял това, много му здраве."






"Този същият ни срещна и в Разград, тогава цяла България видя ситуацията и сега пак ще я види. Аз ви гарантирам! Аз на момчетата им казах, че ако не успеем да вкараме гол, някои от онези ще ги добута (ЦСКА) до гол. Убеден съм, че попадението им е от засада. Просто голът, който решава мача, бе от засада. Какво да говорим повече?!? Какво страшно имаше да завърши мача наравно. В България явно има голям страх да не надскочи някой отбор боя си. Голям страх! Не искам да коментирам съдиите и съм изключително афектиран, но съжалявам за тези наши момчета, които изиграха един добър мач и не заслужаваха да загубят. Бях си решил да не коментирам съдийството, но след днешния ден мога да кажа, че не виждам светло бъдеще за българския футбол."

„Да, определено не беше най-добрият ни мач в атака. За първи път не отбелязахме гол, но пак казвам – аз не мога да не се гордея с органиацията, с целанието и с борбеността на моите играчи. Ние сме толкова млад отбор! Справихме се добре, въпреки че те са убедителен лидер и са в подем. Разполагат с добри играчи, бивши национали и много силни чужденци, но аз лично не смятам, че някой от футболистите на ЦСКА надигра някого от нашия отбор. Видяхте, че накрая заиграхме с още един млад нападател, както се казва „ва-банк”, защото не се страхувахме, че можем да получим втори гол.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки